2006 Dodge Truck Bed Removal

En Dodge lastebil kan brukes til alle typer arbeid eller modifiseres til å utføre noen form for jobb. Sengen kan fjernes og erstattes med noe som kan monteres på rammen. Du kan konvertere pick-up til en dumper eller forlenge rammen rail å slå din Dodge inn i en lang-wheel-basen lastebil. Mulighetene er uendelige, og fjerne sengen tar ikke så lang tid.

Visualisere fjerning

Nøye undersøke og inspisere sengen og hvordan den er festet. Krype under bilen og se deg rundt. Du vil merke sengen er boltet til rammen jernbane. Det er flere ledninger som må være isolert fra sengen i tillegg. Du må også fjerne noe fra sengen som kan fjernes for å gjøre å løfte sengen enklere. Fjern verktøykassen, campingvogn shell. bakluke og alt annet som kan redusere vekten av sengen.

skille Ledninger

Koble fra eventuelle ledninger som kjører inn i sengen. Isoler baklys montering samt din tag lys. Du kan trekke disse ledningene ned og knytte dem sammen for å holde dem organisert.

Frakobling og Fjerne Bed

Krype under og se etter boltene som holder sengen ned. Det er noen store boltene som holder den til rammen jernbane. Fjern disse boltene, fortrinnsvis med en stor pipenøkkel. Sjansen er disse boltene har blitt utsatt for veiforhold og dårlig vær, og har tettet seg til rammen. Spray dem med WD-40 for å bidra til å bryte korrosjon før du prøver å løsne dem. Når boltene er av, vil du være i stand til å løfte sengen fra lastebilen. Du bør være i stand til å løfte den av med hjelp av en partner. Du kan også bruke en gaffeltruck for å fjerne sengen fra lastebilen. Før du fjerner sengen, sørg for å inspisere understellet for å sikre at det ikke er noe som vil bli fanget eller ødelagt når den gamle sengen kommer av. Har noen så hester klare til å sette sengen på.