2005 VW Passat Spesifikasjoner

Opprinnelig basert på Audi 80 og senere A4, Passats tilbyr en touch av klasse og stil som finnes i høyere-end tyske biler. 2005 Passat var det siste året av andre generasjon. Volkswagen droppet kostbare, åtte-sylinder, W8 trim linje i 2005, slik at bare tre: GL, GLS og GLX. Alle var tilgjengelig som sedan eller vogner.

Motor og girkasse

GL og GLS modeller er tilgjengelig med enten en 1,8-liters, 170-hestekrefter, V4 turboladet motor med 166 fot-pounds av dreiemoment eller en 2,0-liter, 134 hestekrefter, V4 turbo diesel med 247 fot-pounds av dreiemoment. Den GLX er kun tilgjengelig med en 2,8-liters, 190-hestekrefter V6 med 206 fot-pounds av dreiemoment. Den 1,8-liters turbo er tilgjengelig med enten en femtrinns manuell eller automatisk, overdrive girkasse, mens de andre er tilgjengelig med bare automatisk. Turbo diesel modeller får ca 27 MPG i byen og 38 MPG på motorveien, mens andre får ca 20 MPG og 30 MPG, henholdsvis.

Hjuloppheng og styring

GL modeller er kun tilgjengelig med forhjulsdrift, mens de andre er også tilgjengelig med firehjulsdrift, som er i full gang, firehjulstrekk. Med firehjulsdrift, senterdifferensial sansene slip og omdirigeringer kraft til hjulene med best veigrep. Det er ingen fire-lav utstyret som er tilgjengelig. Alle modellene har en selvstendig, multi-link, hjuloppheng foran og en uavhengig, dobbel-wishbone, bak systemet. Alle sjokk er gass-trykk, og det er foran og bak, stabilisatorstag. Alle er utstyrt med hydraulisk servotannstangstyring.

Interiør og Space

Passats rommer fem passasjerer på to oppvarmede framseter og en bakre sammenleggbar 60-40 benk. Foran passasjerer har 41 inches med benplass og 38 takhøyde, mens passasjerene i baksetet har 35 inches og 37 inches, henholdsvis. Lastevolum bak setene er 39 kubikkfot; med seter kastet det er 56 kubikkfot; og i bagasjerommet er det 15 kubikkmeter. GL og GLS modeller har simulert skinn, med mulighet for lær, mens GLXs har skinn. Alle kommer standard med en takluke, premium stereo med CD-spiller, A / C, cruise control og elektriske låser og vinduer. Standard på GLXs og ekstrautstyr på de andre er bak persienner og en skinnratt. Valgfritt om alt er en takgrind.

Sikkerhet

Alle modellene har fire skivebremser og fire hjul, blokkeringsfrie bremser med ride kontroll og elektronisk stabilitetskontroll, noe som bidrar til å gjenvinne kontroll når skrens og over- eller under kompenserende. Sidekollisjons barer og passasjer og sjåfør front- og sidekollisjonsputer, samt fremre og bakre luftgardinkollisjonsputer er standard på alle.