2005 Toyota Sienna Rear Spark Plug Endre tips

2005 Toyota Sienna Rear Spark Plug Endre tips


Tennplugger er en viktig del av bilens motor. Riktig fungerende tennplugger å opprettholde bilens ytelse, mens defekte eller skadede tennplugger kan føre til feil på motorytelse og andre automotive problemer. I stedet for å ta 2005 Toyota Sienna til en mekaniker for service, kan du erstatte den bakre tennplugg (eller noen av de andre tennplugger) selv.

unødig støy

Dersom bak (eller noen andre) tennpluggen på 2005 Toyota Sienna lager en høy, hvesende støy, kan det tyde på at tennpluggen ble satt inn feil eller installert med doble skiver eller en cross-gjenget plugg. Fjern tennpluggen i spørsmålet og deretter installere det på nytt, noe som gjør at den sitter som den skal. Hvis støyen vedvarer, må du ikke kjøre bilen. Kontakt en kvalifisert mekaniker for service.

Verktøy og rekvisita

Endre tennpluggene på din Sienna krever bare noen få verktøy. En rull av maskeringstape er nyttig for å markere posisjonen til pluggene før de fjernes slik at man kan installere nye riktig. Fjern hver plugg ved hjelp av en tennpluggnøkkel eller stikkontakt. Gap hver ny tennplugg før installasjon ved hjelp av en tennplugg måler. Se i Toyota håndboken for riktige gap spesifikasjoner.

misfarging

Feilsøk tennplugg problemer ved å ta hver plugg ut og undersøke farge. En grå, lys brun eller hvit plugg indikerer pluggen fungerer som den skal. En brun Pluggen bør skiftes, og det kan tyde på motorproblemer. På samme måte hvis en tennplugg er tilsmusset med olje, sprakk, chipped eller viser tegn på elektrode skade, erstatte det.

Fjerne Plugger

For å fjerne en gammel tennplugg, kople fra tennledningen ved å dra i kabelen boot. Ikke trekk i selve kabelen, da dette kan skade karbon dirigent og påvirke motorytelsen. Sette en liten skvett av gjennomtrengende olje på bunnen av pluggen for å beskytte sylinderhodet gjengene. Når tennpluggen er utsatt, plassere en stikkontakt over det og vri mot klokken til pluggen kommer gratis. Gjenta for hver plugg som må fjernes.