2005 Toyota Camry Teknisk Informasjon

2005 Toyota Camry Teknisk Informasjon


Eksistert siden 1983, er Toyota Camry en bil produsert for å konkurrere mot Honda Accord. Denne bilen ble opprettet som en erstatning for den bakhjulsdrift Corona og begynte straks å rival Accord i popularitet. The 2005 Toyota Camry har hevdet at popularitet.

Stiler av Camry

The 2005 Toyota Camry kommer i ti forskjellige stiler. Disse stilene er standarden i både manuell og automatisk, LE og SE i manuell og automatisk, LE V6, XLE, SE V6 og XLE V6 (alt automatisk). Videresalg verdien av kjøretøyet varierer den spesifikke stilen av bilen, med Standard manuell koster minst og XLE V6 koster mest på sammenlignbare biler. Alle Toyota Camry er fire-dørs biler.

Motor

The 2005 Toyota Camry motor varierer like mye som bilen stil. Den minste motoren tilgjengelig på Toyota Camry tilhører Standard Camry og er en 2,4 liters firesylindret motor. Den største og kraftigste motoren tilhører SE V6 Camry; det er en 3,3-liters motor med en V6. Standardmotoren får den beste gass kjørelengde i gruppen, med en 25 miles per gallon gjennomsnittet; høyere motorer gjennomsnittlig 21 mpg.

Egenskaper

Blokkeringsfrie bremser er standard på alle 2005 camrys - i tidligere år, var de ikke. MacPherson fjærben er standard på alle fire hjul, med en dual-link-system i bakhjulsopphenget. Skivebremser er standard på forhjulene og disker eller trommer er på bakhjulene.

Crash Vurderinger

The 2005 Toyota Camry har ikke sidekollisjonsputer. Men i kollisjonstester, Toyota Camry gjorde godt samlet, får en vurdering av "god". Den Camry fikk fem stjerner på frontkollisjon testing og fire stjerner på en sidekollisjon for passasjersitteplasser, med tre stjerner scoret for den bakre sitteplasser. Camry er usannsynlig å rulle over i en ulykke, med bare en 11% sjanse.

tilbakekalling

Det er en tilbakekalling for 2005 Toyota Camry som i mars 2010. Tilbakekallingen er for front spenne forsamlingen. Dette defekt spenne forsamlingen kanskje ikke riktig klinke og kan føre til et bakovervendt barnesete for å bli oppdaget som en unbuckled voksen, aktivering av airbag i en kollisjon.