2005 Polaris Trailblazer 250 Positivt og ulemper

2005 Polaris Trailblazer 250 Positivt og ulemper


Polaris Industries har produsert ATV (all-terreng kjøretøy) siden 1985, debuterte sin Trailblazer make av fire-hjuling i 1999. Seks år senere, har selskapet fortsatt produseres dette gjør av ATV, som virket spesielt populært for folk som søker en pålitelig og komfortabel ri. Likevel har enkelte ryttere hadde bekymringer om ytelse og hastighet.

Generell info

I 2005 250 var den eneste Trailblazer modell tilgjengelig. Det selges for ca $ 3599 og inneholdt en to-takts, 244 cc motor med en luft-kjølesystem, el-start og en Mikuni 30 mm VM forgasseren. Overføringen omtalt foran, nøytral og revers kjøring og en konsentrisk drivverk. Totalt var 2005 Trailblazer var 75 inches i lengde, 47 inches i høyden og 46 inches i høyden, med en vekt på 461 pounds, som bidro til å sikre stabilitet i løpet av turen. Andre målinger inkluderer en akselavstand på 48 inches, en svingradius på 63 inches og en bakkeklaring på 5,5 inches som var nyttig i å la Trailblazer å ri på stier.

Pros

Brukere ga Trailblazer en gjennomsnittlig totalvurdering av fem av fem stjerner, noe som tyder på at de fleste brukerne var fornøyd med make. Pålitelighet, ytelse og kvalitet var tre aspekter som var spesielt godt vurdert. Brukere nevnte også at 2005 Trailblazer hatt en jevn håndtering, spesielt nyttig for uerfarne ryttere. Andre ryttere har konstatert at ATV er relativt lite vedlikehold, og en bemerket på turen var spesielt behagelig, selv på lange turer langs stier.

Ulemper

Selv om klager var få, gjorde noen ryttere oppmerksom på at 2005 Trailblazer synes bedre egnet til nybegynnere enn til noen mer erfarne sjåfører. Spesielt anmeldere nevnte mangel på tilstrekkelig hastighet eller vanskeligheter med å faktisk oppnå potensielle topphastigheter. De bemerket også at gassrespons kan forbedres. I tillegg bemerket en rytter noen problemer med girspaken, som hadde en tendens til å skifte til nøytral mens i luften, noe som kan være en vurdering for ryttere som liker å hoppe.