2005 Nissan Titan Specs

2005 Nissan Titan Specs


Titan er Nissans siste forsøk på en full-size pickup lastebil for det amerikanske markedet. Basert på det samme utvidede chassis brukes til Nissan Armada og Infiniti QX-56, er Titan tilbys med ulike alternativer basert på kjøperens preferanser.

Introdusert i det amerikanske markedet i 2004, 2005 Nissan Titan inneholder mindre oppgraderinger enn forgjengeren. Bakruter er nå drevet, og alle setene få aktive hodestøtter.

Motor og ytelse

Titan er utstyrt med en Nissan 5,6-liters V8, vurdert til 305 hestekrefter og 379 ft.-lb. dreiemoment. Transmisjonen er en fem-trinns automatgirkasse, og kjøperne kan få lastebilen i enten to- eller firehjulstrekk. Den 9500-lb., Når den er fullt utstyrt, Nissan Titan klarer å få 12 til 15 mph.

Utvendig og innvendig Spesifikasjoner

Nissan Titan er 224 inches lang med en 77-tommers seng. Det finnes bakdører på lastebil som kan åpnes nesten 180 grader, noe som gjør det lettere å komme til baksetene. Inne i lastebilen, kan kjøperne velge mellom to ordninger: front bøtte seter eller en benk med plass til tre. Alle modellene har en bakre benk for tre personer.

Valg og Priser

Det er tre varianter av Titan: XE, SE og LE. XE er den mest grunnleggende trim mens LE er top-of-the-line modell. Prisene for lastebil varierer fra $ 22,950 til $ 35,400, avhengig av alternativene etterspør.