2005 Mercedes C230 Specs

2005 Mercedes C230 Specs


Mercedes-Benz er en tysk produsent av biler, busser og lastebiler. Den C230 er en del av Mercedes utvalg av luksusbiler og en del av C-klasse, markedsført som en kompakt luksusbil. I 2005 C230 var en populær modell i Mercedes lineup. Les mer om denne bilen og bli en informert potensiell kjøper av 2005 Mercedes Benz C230.

ytelses~~POS=TRUNC

Den C230 motoren har en kompressor kompressor og fortrenger 1,798 kubikkcentimeter. Det er en in-line fire, frontmontert motor med en 8,7 kompresjon, doble overliggende kamaksler og variable ventiltider / kamaksel med fire ventiler per sylinder. Den C230 tar premium blyfri gass og har en estimert gass kjørelengde på 32 mpg på motorveien og 23 i byen. Drivstofftanken rommer 16,4 liter.

håndtering Specs

Den C230 leveres som standard med en fire-hjulet anti-bremsesystem (ABS) og en brems-assist system for å kontrollere bremse bruk i farlige kjøreforhold som is, sludd og snø. Den C230 har fire skivebremser, inkludert to ventilerte skiver og en elektronisk bremse distribusjonssystem. Andre sikkerhetsfunksjoner inkluderer elektronisk antispinn via ABS og motorstyring. Bilen har en strut forhjulsoppheng med en stabilisator bar og spiralfjærer og en multi-link bakhjulsoppheng system med en stabilisator bar og spiralfjærer.

Utvendig og innvendig Spesifikasjoner

Den C230 har krom og lyse trim rundt sidevinduene, på siden av kroppen og på støtfangere. Kroppen styling av bilen gir det en koeffisient dra av 0,27. Andre ytre funksjoner Kjørelys, sjåfør og passasjer oppvarmede sidespeil og indikatorlamper, og komplekse overflate linse halogen pære frontlykter. På innsiden er det luksus trim legering på girkule pluss legering metall på dører og dashbord. Den C230 har vindusviskerne på vinduer foran og bak med en fast periodisk tørke.

standard~~POS=TRUNC

Noen av funksjonene som leveres som standard på C230 er foran og bak klimaanlegg, ratt tilt, cruise control, ratt omfang, en nøkkelfri adgang, en kjørecomputer som holder styr på kjøre statistikk, elektriske vinduer og elektriske låser. Interiør standard funksjoner er opplyst visor forfengelighet speil, skinntrukket ratt og koppholdere.