2005 Malibu Radio Installasjon

2005 Malibu Radio Installasjon


Chevy tilbyr en standard AM / FM stereo enhet med en innebygd CD-spiller i 2005 Malibu. Valgfrie stereo enheter er tilgjengelige, inkludert multi-disc CD-vekslere. Malibu eiere som ønsker en bil stereoanlegg med mer kraft og større kapasitet kan finne en passende ettermarkedet hodet enhet for kjøretøyet sitt. Du kan velge å ha den nye stereo dekk installeres av en profesjonell bil lyd tekniker, eller du kan installere den nye stereo selv og spare tid og penger.

Bruksanvisning

1 Løft Malibu hette og rekvisitt åpen. Løsne bolten som fester negative kabelen til den negative batteripolen med en 10 mm pipenøkkel. Løft kabelen fra batteriet og sett det til side. Flytte til Chevy interiør hytte.

2 Fjern de to skruene nederst på førersiden dash panel med en stjerneskrutrekker.

3 Lirk førersiden dashbord panel fra dashbordet med en flat skrutrekker eller en trim fjerning panel verktøyet. Fjern skruen bak panelet med Phillips skrutrekker. Trekk førersiden dash panel fra bunnen av dashbordet for hånd.

4 Åpne hanskerommet. Fjern de to 10-mm skruebolter under overkant av rommet med en 10-mm socket og skralle. Trekk hele hanskerommet ut av Malibu dashbord.

5 Ta tak i instrumentpanelet rundt stereo montering og trekk den bort fra dashbordet. Fjern de fire skruene rundt stereo monteringsbraketten med Phillips skrutrekker. Skyv fabrikken stereo enhet fra dashbordet dock og koble stereo ledninger og antennekabelen fra baksiden av enheten.

6 Skyv markedet radio installasjon ermet inn i stereo dock. Brett metalltappene inne i ermet utover med en flat skrutrekker. Trekk stereo ledninger og antennekabelen fra baksiden av dokkingstasjonen til forsiden av Malibu dashbord.

7 Koble de to plast stereo ledningskontakter til ledningsnettet adapter fører. Plugg Chevys antennekabelen inn i GM antenneadapterkabel.

8 Plugg ledningsnettet adapter bly kabel til uttak på baksiden av den nye radio. Sett antenneadapter ledningen inn i antenneinngangen på baksiden av markedet radio.

9 Skyv radioenheten inn i stereo installasjon ermet til det låses på plass. Plasser trim panel rundt stereo montering og trykk godt rundt panelets omkretsen å knipse det tilbake på plass.

10 Sett hanskerommet i dashbordet. Fest de to skrueboltene på den øvre kanten av kammeret. Lukk døren.

11 Sett på instrumentpanelet på dashbordet under rattet. Fest de to skruene under dashbordet og på førersiden med Phillips skrutrekker. Sett sidepanelet mot førersiden av dashbordet og trykk det bestemt å knipse det tilbake på plass. Gå tilbake til batteriet.

12 Fest negative kabelklemmen til den negative batteripolen innlegg. Trekk til bolten som fester kabelen til terminalen med skiftenøkkelen. Lukk Malibu hette.