2005 Honda Metropolitan Specs

2005 Honda Metropolitan Specs


Når Honda debuterte sin nye scooter i Europa, ble det varmt mottatt. Det var ikke lenge etterpå at selskapet hentet scooteren til Amerika. Mens etterspørselen i USA var ikke så høy som den var i Europa, 2005 Honda Metropolitan likevel solgt godt, spesielt i større byer hvor det er tillatt pendlere å spare penger på gass. Honda Metropolitan II ble også innført, men ikke selge så godt som originalen.

motor~~POS=TRUNC

2005 Honda Metropolitan holdt en ensylindret firetaktsmotor med to ventiler. Enkel å vedlikeholde og svært effektiv, denne motoren var i stand til å nå hastigheter opp til 35 mph. Trykknappen elstart brukt børsteløs dynamo som mente at det ikke trenger å ha en egen startmotor.

Forgasseren var en 18 mm CV med automatisk choke og sendingen var en automatisk remdrift kjent som V-Matic. Det også omtalt en CDI tenning.

Hjuloppheng og bremser

Forhjulsopphenget på 2005 Honda Metropolitan var en tvilling down-tube gaffel med reise 1,9 inches mens bakhjulsopphenget var et enkelt støt med 2,6 inches av reiser.

Bremsene foran var trommelbremser, mens baksiden var trommel med CBS. Dermed kunne rytterne å enkelt bremse uten å komme til en hard stopp med mindre det var nødvendig.

Målinger og andre spesifikasjoner

Setehøyden for 2005 Metropolitan scooter var 28 inches, og akselavstanden var 46,9 inches. Samlet vekt uten drivstoff var 157 lb, noe som gjør det lett nok selv for mindre folk til å manøvrere og håndtere uten problemer. Drivstofftanken var 1,23 liter, noe som betyr at selv når full med gass, scooter var fortsatt lett.

De tilgjengelige farger inkludert denim, blå hibiscus, kiwi, solenergi, dam, oransje is og kanji.

Scooteren ble produsert i Japan og eksporteres over hele verden. Selv om 2005 Honda Metropolitan er en eldre modell av scooter det fortsatt oppfyller EPA spesifikasjoner samt CARB spesifikasjoner.