2005 Honda Civic Hestekrefter Oppgraderinger

2005 Honda Civic Hestekrefter Oppgraderinger


Honda Civics er blant de mest vanlige bilmerker som er tilpasset og oppgradert, som deres deler er ganske vanlig og relativt billig. Tre hovedalternativer er tilgjengelige for Civic eiere som ønsker å øke sin bilens hestekrefter.

Turbo Kits

Turbo Special (TSI) D-serien Extreme Turbo Kit er spesifisert til å forbedre din Civic hestekrefter til ca 205 totalt hestekrefter. Turbo kits er den mest effektive oppgraderingen å gjøre på din Civic når det gjelder å legge rå hestekrefter til kjøretøyet.

Eksosanlegg

Den Skunk2 Megapower Cat-Back eksos-systemet er en eksos oppgradering som kan installeres på din Civic. Eksosen oppgradering vil øke diameteren av røret for å generere høyere dreiemoment og hestekrefter. Bytte eksos på civic kan også øke levetiden av kjøretøyet.

tenningskomponenter

Bytte av tenningskomponentene i Civic kan ikke bare øke bilens hestekrefter, men vil skape jevnere ytelse fra tider der motoren går på høyt turtall til motoren går på tomgang og oppstart. Tuning tennings komponentene i bilen er kanskje den billigste oppgradering for Civic. Oppgraderinger som Weapon R Tenn Equalizer Kit er verdifulle oppgraderinger for mer enn bare hestekrefter.