2005 Harley-Davidson Softail Deluxe Spesifikasjoner

2005 FLSTNI Softail Deluxe er en cruiser motorsykkel utviklet av Harley-Davidson. Den amerikanske motorsykkelprodusenten har vært å lage Softail er siden 1984 og sykkelen var fortsatt i produksjon fra og med 2010 Softail Heritage. Den 2005 cruiser ble priset til $ 16,995 til $ 17,580 avhengig av utvendig design.

Makt

En V2 motor driver Harley-Davidson, noe som betyr at to sylindre er plassert ved siden av hverandre på motoren og vinklet bort fra hverandre. Motoren har en fortrengning - volumet av den plass hvor et stempel beveger seg i ett strøk - av 88,4 kubikk inches. Den har også en 8,8-til-en kompresjonsforholdet, som er forholdet mellom den minste og største volumer av en sylinder.

Begge sylindre har en diameter på 3,8 inches, kjent som boringen. Pistons flytte fire inches i hver sylinder, kalt slag. En luft-kjølesystem maksimerer ytelsen til motoren ved å sikre at det ikke overopphetes. To kamaksler fungere rett over forbrenningskammeret innenfra topplokk.

Motoren er fire slag, så hver veivaksel ser inntaket, makt, komprimering og eksos slag oppstår. Alt dette kombineres for å generere 75.2 fot-pounds av dreiemoment ved en hastighet på 3500 omdreininger per minutt.

dimensjoner

Harley Davidson tørrvekt er 709.9 pounds, som er bilens vekt når den er tappet for alle væsker. Sykkelen kan lagre opp til 45 liter gass i tanken. Kroppen er 954.5 inches lang og akselavstanden er 64,2 inches. Med et sete 24,5 inches høyt Softail Deluxe klarner bakken ved 4,8 inches. Både foran og bak hjul måler 16 inches i diameter.

Andre funksjoner

Sykkelen fem-trinns girkasse overfører kraft generert av motoren i hjulene. Den multi-plate clutch med blender våren er badet i olje for å forbedre ytelsen og forlenge levetiden. Doble skivebremser som måler 11,5 inches i fronten av kjøretøyet gi krysseren med sin bremsekraft. En enkelt skivebrems av samme størrelse gir en hånd bakfra. Gaffelen vinkel, eller rake, er 32,0 grader.