2005 Ford Ranger Spesifikasjoner

2005 Ford Ranger Spesifikasjoner


Ford Ranger hadde, som i 2005, vært den mestselgende kompakte pickup lastebil i 17 år på rad, ifølge Automotive.com. Med de siste forbedringer til fjæring og bremser, Ranger lagt til flere alternativ pakker i 2005, og var tilgjengelig i fem forskjellige modeller, med tre cab konfigurasjoner og firehjulstrekk er tilgjengelig.

2005 Ford Ranger Motor og ytelse spesifikasjoner

2005 Ford Ranger ble drevet av en tre-liters V6-motor med 148 hestekrefter. Det hadde to skivebremser med fire hjul ABS. Ranger hadde bærearmer uavhengig fjæring foran og stiv bjelke bakhjulsoppheng.

2005 Ford Ranger Utvendig Specs

2005 Ford Ranger kom standard med krom støtfangere, en bakre plattform skritt og en rett side lasteplanet. Driver og passasjer sidespeil var manuelt justerbare. Utvendig lys inkludert halogenlykter og tåkelys foran. Frontruter ble tonet og varmebestandig.

2005 Ford Ranger Interiør Specs

2005 Ford Ranger hadde air condition, gulvmatter og en turteller. Elektriske funksjoner på Ranger inkludert et 12-volts uttak i front, og lydfunksjoner inkludert en radio og CD-spiller med fire høyttalere. Lagring inkludert et dashbord og foran konsollen, en åpen oppbevaringsboks, koppholdere, hanskerom, og inngangsdør lommer. Varselindikatorer inkluderte en dør på gløtt advarsel og lavt drivstoff indikator. Sikkerhets funksjoner inkludert sjåfør og smarte passasjer kollisjonsputer, og hodestøtter.

Ford Ranger XLT Modell Oppgraderinger

XLT modell av 2005 Ford Ranger lagt en kromlister til utvendig, samt skvettlapper og en glidende bakvinduet. Firehjulsdrift versjoner av XLT også lagt vise barer og 17-tommers aluminiumsfelger. På interiør, XLT modellen lagt til en CD-veksler og en tilt-ratt.

2005 Ford Ranger Edge Modell Oppgraderinger

The Edge modell av 2005 Ford Ranger lagt ytelsesfunksjoner som for eksempel større hjul og dekk, samt oppgraderte sjokk. The Edge hadde også forskjellige nivåer av lyd oppgraderinger, med standard Edge-modellen kommer med enten en seks-platers CD-skifter i dashbordet eller en MP3-spiller, og Tremor pakken kom med både en CD-skifter og en MP3-spiller, pluss fire større høyttalere og en subwoofer. Den Tremor pakken tilgjengelig med Edge-modellen også inkludert en høy produksjon dynamo og hvit i ansiktet instrumentering på dashbordet.

2005 Ford Ranger FX4 Modell Oppgraderinger

2005 Ford Ranger FX4 modell var ment som den primære off-road modell av bilen, og kom standard med beskyttelsesplater, tunge støtdempere, terrenggående dekk, og en differensialsperre. Den FX4 nivå 2 modellen oppgradert sjokk, skliplater, hjul, dekk og aksler, og lagt karakteristiske hjulet leppe listverk. Det kom også med bøtte seter, ibenholt interiør og gulvmatter med dype riller for å kanalisere gjørme.

Tilgjengelige alternativer på 2005 Ford Ranger

Alternativer som er tilgjengelige på alle modeller av 2005 Ford Ranger som ikke inkluderer dem som standard funksjoner inkludert automatgir, en limited slip bakre differensial, og motorvarmer. Flere nivåer av oppgraderte lyd var tilgjengelig, som var servostyring, dørlåser og elektriske speil. Andre alternativer inkludert kjørelys, cruise control og en trekkrok.