2005 Ford Explorer overføringsproblemer

2005 Ford Explorer overføringsproblemer


Ford Explorer har eksistert siden 1990, og på grunn av sin popularitet, vil trolig være rundt i lang tid framover. Vurderer denne lange historien, ville du tror at Explorer vil være relativt feilfrie. Men på grunn av Fords tendens til å modifisere bilens system, vil det alltid være problemer med disse justeringene. Fordi 2005 Ford Explorer er en ganske ny modell, har det noen problemer, og en av disse er overføring.

Slipping

Overføring glidning er et problem med 2005 Ford Explorer. De magnetventiler på sendinger bygget i 2004 og 2005 er kjente problemer og må skiftes ut. Denne delen skal ha vært dekket under garantien da bilen var ny, og kan fortsatt bli dekket dersom en utvidet garanti ble kjøpt. Dette reparasjon kan være i overkant av $ 1000 eller mer per oktober 2010. Det er ikke en del av en tilbakekalling.

pinion Seal

Den fremre tannhjulet forsegling på overføring har blitt kjent for å lekke. Hvis dette er et problem på bilen din, vil kostnaden på arbeidskraft overstiger kostnadene for den del, som er bare ca $ 10.

girspake

Siden girene betjene overføring, kan det være problemer når girene skifte når de ikke burde. Med Ford Explorer, har problemer blitt bemerket med bilen skiftende ut av parken når den kjører samt skiftende ut av andre gir mens i drift. Problemet kan løses på kort sikt ved å bruke bremsene til å stoppe SUV; imidlertid må kjøretøyet tas til en mekaniker med en gang for reparasjoner.