2005 Dodge Neon Radio Installasjon

2005 Dodge Neon Radio Installasjon


Installere en radio i en 2005 Dodge Neon kan forenkles hvis en sele adapter brukes med installasjonen. Når du installerer en ettermarkedet radio, vil ledningene på den nye radioen sjelden matche ledningene på OEM sele. Hver av trådene på den opprinnelige sele må testes for å bestemme hva som er høyttalerkablene og til hvilken høyttaler de er tilkoblet. En sele adapter, som kan plugges direkte inn i radio og i den opprinnelige sele, kan kjøpes for noen radio.

Bruksanvisning

1 Fjern avsløre støping dekker radio skruer. Dette er den ornamentale dash dekselet støping. Bruk lommeformat skrutrekker og lirke opp molding, som holdes på med trim festene som er klikket inn i hullene på dashbordet. Når den første trim feste kommer ut, kan molding trekkes forsiktig ut for hånd.

2 Fjern de fire skruene som fester radio til dashbordet, ved hjelp av 7-mm pipe driver. Trekk radioen ut av dashbordet og koble støpselet på baksiden av radioen. Trekk antennen ut av radioen. Trekk radio resten av veien ut av dashbordet.

3 Installer utenfor vakthold på den nye radioen. Finn ut hvilken frontplaten stemmer overens med hull i dashbordet som brukes for radioen. Ta av sikkerhetsdekslet radio, installere frontplaten og installere vakthold.

4 Åpne hanskerommet. Fjern skruene som fester hanskerommet til dashbordet, ved hjelp av Phillips skrutrekker. Fjern hanskerommet. Hold radio opp til dashbordet, nær hullet. Plugg sele adapter på radioen og den opprinnelige sele. Koble til antennen.

5 Skyv ledningene bak radioen opp og ut av veien og sett radioen. Løft tappene på vakthold med liten skrutrekker. De tilskårne tappene på sikkerhetsdekselet er utformet for å bli løftet så nært som mulig til baksiden av dashbordet for å hindre at radio fra å komme ut. hanskerommet hull gir tilgang til baksiden av dashbordet over og under radioen. Løft tappene på toppen og bunnen av radioen.

6 Sett på hanskerommet i omvendt rekkefølge. Installer avsløre molding ved å justere trim festene og presser dem inn.