2005 Dodge Grand Caravan bak bremseskiven Removal

2005 Dodge Grand Caravan bak bremseskiven Removal


I 2005 var det Dodge Grand Caravan erstattet sin mindre motstykke, Caravan. Det mest omtalt både foran og bak skivebremser. Mens både foran og bak skivebremser er svært lik erstatte, de bakre skivebremseskiver på Grand Caravan bruke den utstikkende hub som en bremsetrommel for å dekke parkeringsbremseskoene. Disse skoene fungerer på samme måte å tromme bremser, men bare når parkeringsbremsen er aktivert. For å kunne trekke rotoren uten å skade parkeringsbremsen sko montering, er litt mer dyktighet som kreves.

Bruksanvisning

1 Plasser en hjulblokk foran en av de fremre dekk av Grand Caravan på et jevnt, hardt underlag. Sikre parkeringsbremsen er ikke aktivert.

2 Sprekk lug nuts løs med hjulmutternøkkel før du løfter bakhjulet eller dekk.

3 Løft baksiden av minivan med jekk og støtte den trygt på en jack stand. Hvis du gjør begge sider, gjenta dette trinnet for den andre siden. Ferdig med å fjerne lug nøtter og hjulene når baksiden av van heves.

4 Plasser den lille lirke bar inn i pads vinduet på caliper (plassert på toppen av bakbremsen montasje). Drei lirke bar mellom påhengs pad backing plate og mot rotoren for å komprimere caliper stempel nok til å tillate bevegelse av caliper frem og tilbake. Ikke over komprimere eller du vil skade motoren pad holde våren.

5 Fjern det fremre og bakre caliper styreboltene med 7 mm sekskantnøkkel eller litt med skralle montering. Trekk bøylen og bremsekloss forsamlingen opp av rotoren og feste den bak bakplaten slik at ingen skade vil komme til bremseslangen.

6 Spray en generøs mengde smøremiddel spray på krysset mellom sentrum rotor hullet og navet ansiktet. Tillat fem minutter eller så for smøremiddel å trenge gjennom.

7 Sett opp trommelen og rotoren trekkredskapet slik at tre tenner gripe den indre kanten av rotoren i et trekantmønster. Plasser midten av avtrekker mot navet vendt og trekk håndtaket med klokken for å sakte trekke rotoren fra navet og parkeringsbrems sko forsamlingen før rotoren bryter fri.

8 Fjern avtrekker og deretter fjerne rotoren.

Hint

  • Det er ikke uvanlig at parkeringsbremseskoene for å skille fra bakplaten og krever erstatning.
  • Hvis du skal skifte rotoren, kan du bruke en hammer og lirke verktøy for å fjerne rotoren i stedet for avtrekker verktøy, men det er en større sjanse for å skade parkeringsbremseskoene.
  • Hvis rotoren (og pads) blir erstattet, vil du trenger for å komprimere bøylen stempelet innover. En stor C-klemmen vil fungere fint, men fjerne påhengs pad holde våren først, slik at du ikke bøyer den.
  • Når caliper stemplene har blitt komprimert og før test-kjøre bilen, må du pumpe bremsepedalen flere ganger til den kjennes hard. Ellers vil du ikke ha en fungerende bremsepedalen, og dette kan føre til en ulykke.