2005 Dodge Durango Specs

2005 Dodge Durango Specs


2005 Dodge Durango er en sport utility vehicle (SUV) som har tre utstyrsnivåer. Den SXT er grunnmodellen og de to oppgraderings trimme nivåer er SLT og Limited. Dodge Durango tilbyr en rekke ekstra funksjoner for å gjøre en biltur mer behagelig.

Powertrain

Dodge Durango er utstyrt med en 3,7-liters V6-motor. En 4,7-liters V8-motor er også tilgjengelig. I de to høyere trim nivåer, er en tredje motor tilgjengelig - 5,7-liters V8-motor. The Durango standard girkasse er en fire-trinns automatisk girkasse med overdrive. En fem-trinns automatgirkasse alternativet er tilgjengelig på de to nederste trim nivåer, og det er den standard overføring på høyere trim modell.

Komfort og bekvemmeligheter

Dodge Durango tilbyr en rekke funksjoner, inkludert strøm soltak, takstativ, foran og bak aircondition og høy kvalitet AM / FM stereo med CD-spiller. En jack for en MP3-spiller er bygget inn i radioen. SLT og Limited trimme nivåer er utstyrt med setevarmere. De tre utstyrsnivåer også er utstyrt med elektrisk justerbare seter og en justerbar hodestøtter.

Sikkerhet

Den 2005 Dodge Durango er utstyrt med fire hjul ABS-bremser, kjørelys og driver-side og passasjer-sidekollisjonsputer. Lastebilen er også tilgjengelig med en panikk alarm og sidekollisjon barer. Alle tre utstyrsnivåer er tilgjengelige med et senter høyt montert bremselys for bedre synlighet.

dimensjoner

2005 Dodge Durango er 200,8 inches lang, 74,3 inches høy og 76 inches bred. Lastebilen har en egenvekt på 5008 pounds og en akselavstand på 119 inches.

Fuel Economy og Priser

Den drivstofføkonomi på 2005 Dodge Durango er 14 miles per gallon i byen og 18 mpg på motorveien. Det eneste unntaket er SLT, som får 16 mpg i byen og 21 på motorveien. Den opprinnelige utsalgspris på Dodge Durango varierte fra $ 27,570 til $ 36,210.