2005 Country Coach Specs

Bob Lee etablert Country Campers i 1973 som et redskap selskap som produserer klasse A fritidskjøretøy. I 1987 endret han Country Campers navnet til "Country Coach Holdings Incorporated." Siden den gang har flere varianter av Land Coach bobiler blitt utgitt, inkludert 2005 Country Coach Inspire.

Powertrain og Ramme

Den 2005 Inspire er utstyrt med en 400-hestekrefter Caterpillar C-9 8,8-liters motor med et dreiemoment på 1100 fot-pounds ved 1300 rpm. Standarden overføringen er en seks-trinns automatgirkasse med to overdrive gir. Den er også utstyrt med DynoMax chassis, Country Coach sin egen spesielle chassis design. Akselavstanden varierer fra 36 fot til 40 fot, avhengig av modell og planløsning. Alle modeller er laget med en tube stål bur struktur, vakuum-limt gulv og vegger, en glassfiber eksteriør, en glassfiber tak med stålrør innramming og laminert kompositt gulv.

interiør funksjoner

Den 2005 Inspire modellen leveres med flere elektroniske apparater, inkludert en 27-tommers flatskjerm-TV, en videospiller med fjernkontroll og en fire-høyttaler lydanlegg. Galley fasiliteter inkluderer en mikrobølgeovn med makt hette, en fire-dørs toveis kjøleskap og en tre-brenner koketopp med en solid-overflate dekselet. Kjøkkenet er utstyrt med solid overflate countertops, rustfritt stål dobbel kum og en automatisk lufteventil med regnsensor og dobbel kuppel. Soverommet leveres som standard med en queen size-seng, en glidende speil garderobe, en kommode, en teppebelagt gulv og en 20-tommers TV med fjernkontroll. Alle Inspire modeller kommer også standard med oppvarming og kjøling systemer.

Oppgraderinger og Priser

Den Inspire interiør oppgraderinger inkluderer en mer kraftig klimaanlegg, elektrisk justerbare seter for fører og passasjer, et hjemmekinoanlegg med surround lyd, rustfritt stål fire-dørs kjøleskap og en digital projeksjon kino pakke Panasonic DVD. Interiørdesign kan oppgraderes til kirsebær eller lønn kabinettet. Galley fasiliteter kan også oppgraderes, og en vaskemaskin, tørketrommel kan installeres. 2005 Land Coach modellene er priset fra $ 183,000 til $ 279,000 som for sent 2010.