2005 Chevy Silverado V6 Specs

2005 Chevy Silverado V6 Specs


Chevy Silverado er tilgjengelig med mange forskjellige trimme pakker, ulike motorer og førerhus størrelser. Velge V-6 motor, men begrenser valg av trim til enten grunnmodellen, eller enda enklere, lastebilmodell. Det begrenser også førerhuset til enten standard, med bare front-sitteplasser, eller utvidet cab, med en liten baksetet og bak dører som ikke kan åpnes uavhengig av fordørene.

Motor og girkasse

V-6 4,3-liters motor har 195 hestekrefter og 260 fot-pounds av dreiemoment. Alle V-6 kommer standard med en femtrinns manuell, drive girkasse med mulighet for en fire-trinns automatisk overdrive. Maksimal slepekapasitet for denne motoren er 3.900 lb og maksimal nyttelast er 1875 pund Gjennomsnittlig drivstoffeffektivitet, for to-hjulstrekk med en manuell girkasse er 20 miles per gallon; for automatgir er det 18 mpg.

Hjuloppheng og styring

Alle V-6 modeller leveres standard med bak, to-wheel drive, men har firehjulstrekk alternativet. To wheel-drive modeller har uavhengig spiral-fjæring med gasstrykksjokk. De fire hjul modeller har uavhengig forhjulsoppheng med torsjon barer og gasstrykksjokk. Begge har solid bakaksel med bladfjæroppheng og gasstrykksjokk. To-hjulstrekk kommer standard med tannstangstyring. firehjulstrekk modellene de har hydraulisk servo re-circulating ball styringsgruppe, som er mer robust enn tannstang, reagerer raskere enn manuell styring og forbedrer manøvrerbarhet.

Interiør og Space

To typer drosjer er tilgjengelig på V-6-modeller. Den vanlig drosje, med en manuell tilbakelent, 40-20-40, split-benk, rommer tre og gir 41 inches av ben og takhøyde. Den utvidede førerhuset, med en full-folding, har enkelt benk 38 inches av headroom og 34 benplass. Alle standard sitteplasser er vinyl, med mulighet for klut. Standard funksjoner inkluderer aircondition, tilt-styring, AM / FM-radio, fire høyttalere og gummimatter. Alternativene inkluderer cruise-kontroll, AM / FM stereo med CD-spiller og, bare i grunnmodeller, elektriske vinduer og låser.

Sikkerhet

Standard på alle modeller er fire hjul anti-lock oppbremsing, foran, fører og passasjer air-bager, tre-punkts, foran setebelter, hodestøtter foran og kjørelys. Antispinn er et alternativ for to-wheel drive grunnmodeller. Dette systemet registrerer hjulspinn og reduserer dreiemoment til at hjulet til jernbane er gjenvunnet; det hjelper også med akselerasjon off-the-start under glatte forhold.