2005 Chevy Malibu Foran bremse rotoren Tykkelse Specs

2005 Chevy Malibu Foran bremse rotoren Tykkelse Specs


Den 2005 Chevy Malibu er utstyrt med servobremser. Skivebremser foran er festet til hjulet og akselen på 2005 Malibu, og bremseklosser skape friksjon som bringer bilen til en stopp. Å vite tykkelsen til front brake rotors kan hjelpe deg med hell utføre vedlikehold eller reparasjoner på Chevy Malibu foran bremser.

Front Brake Rotor tykkelse

Standarden foran bremse rotoren tykkelse er 1,02 inches. Rotor tykkelse er viktig som en rotor må være tykke nok til å absorbere og avgi varme og samtidig opprettholde strukturell integritet. Hvis du installerer for tynn av en rotor, kan det føre til varme fade, sprekker og fiasko. I tillegg bør tykkelsen på en fremre bremse rotoren alltid måles med et mikrometer når beleggene er erstattet, så vel som før og etter at rotorene dreies, for å sikre nøyaktighet.

Front Brake Rotor Diameter

Med en tykkelse på 1,02 inches, diameteren av det fremre bremse rotoren er 10,87 inches. På samme måte som den tykkelse er viktig, bør diameteren til rotoren tilpasset til den opprinnelige rotor som fulgte standard på Chevy Malibu. Eventuelle forskjeller kan føre til bremsesvikt.

foreslåtte Replacements

Hvis du trenger å skifte bremseskiver foran rotorene på 2005 Chevy Malibu, anbefaler Chevrolet at du bruker idrett dimpled og slotted brake rotors som er ventilert. Ventilerte skivebremser er standard på 2005 Chevy Malibu, så sørg for å erstatte de originale skivebremser med en identisk type. Også disc brake rotors må være laget av svart sink med 5x110 mm bolt hull mønster. De nye skivebrems rotorer bør også ha en tykkelse på 1,02 inches, og en diameter på 10,87 inches. Eventuelle nye rotorer vil ha blitt maskinert til nødvendige spesifikasjoner og skal være klar til å installere umiddelbart etter innkjøp. Ingen annet arbeid, for eksempel rene opp kutt, er nødvendig. I de fleste tilfeller vil du bare ha et problem med en ny rotor hvis det er billig og av dårlig kvalitet; derfor prøve å kjøpe de beste rotorer tilgjengelige for bremsene.