2005 Chevy Colorado Xtreme Extended Cab I4 Specs

Chevrolet Colorado er en middels stor pickup lastebil. Den ble først produsert i 2004 av General Motors Company. Den Xtreme Extended Cab serien ble satt i produksjon i 2005. Xtreme pakken legger 18-tommers hjul, lavere fjæring og mer hestekrefter. Den har også en annen hekkspoiler, en ny front grill og en spesiell trim. The Colorado tilbyr både manuell og automatisk girkasse. Drivverket er enten en bakhjulsdrift eller firehjulstrekk.

Egenskaper

Den Xtreme utvidet cab-modellen er en fire-dørs pickup lastebil. Lastebilen leveres med en bakre, fire-person benk. Den har en seks fot lasteplanet og en bak-hengslet dør. Den pickup har klimaanlegg som standard, samt innfellbare speil, satellitt-radio og cruise control. Lastebilen har høy rygg bøtte stil seter. Den leveres med fører og passasjer totrinns kollisjonsputer; men kan kollisjonsputen på passasjer manuelt deaktivert. Dørene betjenes med fjernkontroll og krever ingen nøkler.

Opptreden

The Colorado bruker en base firesylindret, inline Vortec 3500 motor. Motoren har en 2,9-liters forskyvning og produserer opp til 175 hestekrefter ved 5600 rpm. Lastebilen har en ZQ8 uavhengig fjæring. Det sitter på gass-ladet foran struts og støtdempere bak og inkluderer stabilisatorstag både foran og bak, som øker kjøreegenskaper og manøvreringsevne.

Blokkeringsfrie bremser kommer som standard på alle Colorado-modeller. Den automatiske girkassen versjonen er en firetrinns og den manuelle er en fem-trinns. Den bruker en avansert multi-point bensininnsprøytning. Dette gir lastebilen en gass kjørelengde på rundt 20 miles per gallon i byen og 24 mpg på motorveien. Gasstanken rommer 19 liter blyfri bensin.

Priser

I dag er en 2005 Chevy Colorado Xtreme pris varierer sterkt basert på kjørelengde, tilstand og funksjoner. En modell med en oppgradert girkasse og en firehjulstrekk alternativ også koster mer. I slutten av 2010, er en 2005 Colorado Xtreme priset mellom $ 11,000 og $ 14,000.