2005 Amanti KIA Light problemer

2005 Amanti KIA Light problemer


Det er ingen rapporterte minnes på 2005 Kia Amanti, men produsenten har publisert fjorten teknisk service bulletiner (TSB) på Amanti, ifølge Edmunds. Tre av TSBs gjelder belysning problemer noen amanti eiere har opplevd med 2005 Kia.

Lykteproblemer

Frontlys pærer på 2005 Kia Amanti har blitt funnet å for tidlig å blåse ut, og hindrer en eller begge frontlyktene fra opplysende. Disse lyspærer blåser på grunn av en feil på glasset på lyspærene. Denne feilen kan være fra fingeravtrykk eller annet rusk igjen på glasset under installasjonen. Den eneste måten å unngå dette belysning problem oppstår, er å sikre at ingen rusk eller fingeravtrykk er på pærene under installasjonen av den nye pæren.

Brake Light problemer

Bremselysene på noen 2005 Kia Amantis fungerer bare midlertidig på grunn av et ledningsnett defekt. Ledningsnettet er ikke skrudd ordentlig inn i bremselysene og fører til at bremselysene til å virke av eller blåse. Tilgang til ledningsnettet er oppnådd gjennom stammen av Amanti. Kia eier bør sjekke ledningsnettet å sikre at den sitter i bremselyset forsamlingen.

Dashboard Light problemer

Noen 2005 Kia Amantis har problemer med dashbordet lysene går ut og hindre føreren fra å vise målere i dårlig lys. Ingen spesiell grunn er kjent for denne oversikten belysning problem. I noen tilfeller har en sikring blitt funnet å forårsake problemet, så vel som en blåst pære og løs ledning, men ingen av disse defektene er utbredt. Hvis dette problemet oppstår, bør amanti eier ta kjøretøyet inn i forhandleren for å ha for reparasjon fordi problemet kan utvikle seg til en rekke forskjellige grunner.