2004 Suzuki Aerio SX Spesifikasjoner

2004 Suzuki Aerio SX er en kompakt femdørs stasjonsvogn fra Suzuki Motor Corp Aerio var kjent som Liana for enkelte markeder utenfor USA. Innenfor aerio linje, den "SX" betegner vognen modellen i motsetning til sedan, som ganske enkelt kjent som aerio.

Motor

2004 modell år brakte en helt ny motor for vognen, en motor som vokste i både kraft og forskyvning over den forrige modellen årets enhet. Den 2,3-liters inline firesylindret har 16 ventiler og doble overliggende kamaksler. Effekt måler 155 hestekrefter ved 5400 rpm og 152 pund-fot dreiemoment ved 3000 rpm. For forhjulsdrevne modeller, bør sjåfører forvente drivstofforbruk på ca 25 miles per gallon (mpg) i byen og 30 mpg på motorveien. Firehjulstrekk drivere Aerio SX bør se 24 mpg i byen og 29 mpg på motorveien.

Drivverk og chassis

Med motoren i front, den Aerio SX var tilgjengelig med enten forhjulsdrift eller heltid firehjulsdrift. Front-wheel drive biler ble utstyrt med enten en femtrinns manuell girkasse eller en fire-trinns automatisk girkasse. Firehjulstrekk kjøpere ble begrenset til de fire-trinns automatisk. Suzuki kalt sin all-wheel drive system QuadGrip, et økonomisk valg for de som er i dårlig vær markeder. Vognen fullt uavhengig fjæring system syssels struts, spiralfjærer og stabilisatorstag både foran og bak. Automedia.com bemerket at bilens høye tyngdepunkt bidratt til overdreven krenging etter svingene, men gjorde oppmerksom på at suspensjonen ga en jevn ride i ujevnt fortau. Front skivebremser par med bakre trommelbremser og fire hjul anti-lock oppbremsing for å gi bremsekraft.

Farge og Interiør

Suzuki er lik i lengde og bredde til andre kompakte på markedet, men vesentlig høyere enn gjennomsnittet. Utvendige mål måle 166,5 inches lang, 67,7 inches bred og 61 inches høy. Riding på sin 97,6-tommers akselavstand, veier bilen mellom 2734 og 2932 lbs. avhengig av overføring og drivetrain valg. Bilen har plass til fem med 41,4 inches foran og 35,2 inches bak benplass. Kollisjonsputer dekker fører og forsetepassasjer bare, uten sidekollisjoner eller sidekollisjonsgardiner som tilbys for årsmodell. Den Aerio SX har 63,7 kubikkfot innvendig plass med baksetene foldes flatt.