2004 Pontiac Grand Prix GTP Supercharged Specs

2004 Pontiac Grand Prix GTP Supercharged Specs


Pontiac introduserte Grand Prix i 1960, og bilen var en av de kraftigste og raskeste i sin klasse. Grand Prix har gjennomgått flere designendringer gjennom årene; den niende generasjonen modellen kom i salg i 2003. Grand Prix fikk mange nye oppgraderinger i 2004 og hestekrefter ble betydelig økt.

fremskritt

2004 Grand Prix kom med en Gen III 3800 V-6 motor matchet med en fire-trinns automatisk girkasse. Pontiac utstyrt overhead-ventil 3,8-liters motor med en Eaton kompressor for 260 hestekrefter og 280 fot-pounds av dreiemoment, melder Motor Trend. Den har doble kollisjonsputer foran, kjørelys og tåkelys. Grand Prix GTP har anti-lock fire hjul skivebremser og et dekk-trykk-skjerm.

Drivstofføkonomi

2004 Grand Prix får 20 byen miles per gallon, og 30 mpg på motorveien, ifølge Motor Trend. Bilen er kjent for sin rask akselerasjon og smidig håndtering.

interiør funksjoner

Den firedørs Pontiac Grand Prix kan huse opp til fem passasjerer, og gir 57 kubikkfot av last plass. Bilen har manuell klima kontroller, både foran og bak. Grand Prix har også strømuttak, bak leselamper, elektronisk cruise control, programmerbare dørlåser og en AM / FM stereo med CD-spiller.

eksteriør

2004 Pontiac Grand Prix har kroppen side molding, støtfangere foran og bak som matcher fargen på kroppen og tåkelys foran. Bilen leveres med varmereflekterende glass og vindusviskere med periodisk tørke. Den samlede bil lengde er 198,3 inches; det er 71,6 inches i bredden og har en høyde på 55,9 inches. Grand Prix har en fortauskant til fortauskant venderadius på 37,4 fot. Bakdørene svinge åpne 82 grader, noe som gjør det lettere å laste baksetet. I tillegg er stammen 10 inches bredere enn tidligere modeller.