2004 Polaris Predator Spesifikasjoner

Polaris Industries ble etablert i 1954 som produsent av snøscootere og ble raskt en av de beste produsentene i sin bransje. I 1985 lanserte selskapet sin første all-terrain vehicle. Polaris har skapt flere innovative kjøretøy, inkludert personlig watercraft, nytte side-by-side og firehjulinger. 2004 Polaris Predator 500 er en av de all-terreng kjøretøy som hovedsakelig brukes til sport og rekreasjon.

modeller

2004 Polaris Predator kommer i to klasser: Sport og Ungdom versjoner. Ungdoms versjonen har to modeller, Predator 50 og Predator 90. Sport klasse kommer i tre modeller, 500, Troy Lee og Dale Earnhardt jr utgaver. De tre Sport klasser har samme ytelse spesifikasjoner, men deres karosserivarianter forskjellig fra en annen.

Unghundklassen Spesifikasjoner

Predator Youth klassen er utstyrt med en to-takts, ensylindret reed ventil konfigurasjon. Den har en kjede bakhjulsdrift med en kontinuerlig variabel transmisjon (CVT) med ingen revers. Predator 50 leveres med 16-tommers Duro dekk mens Predator 90 er utstyrt med Duro dekk på sin 19-tommers hjul foran og 18-tommers bak. Begge Ungdoms modeller har trommelbremser og en 4x2 drivlinje. Den 50 har en 33-tommers akselavstand, mens 90 har en 38,5-tommers akselavstand.

Sport Klasse Spesifikasjoner

Sport klassen utgaven er utstyrt med en fire-takter, ensylindret DOHC konfigurasjon. Den har en kjede bakhjulsdrift med en femtrinns manuell girkasse. Foran og bak hjul er utstyrt med 21- med 20-tommers Maxxis Razrs. Bremsene foran er dual-hydrauliske plater, og bakbremsen er en enkelt-hydraulisk plate. Sport klasse har en 50,5-tommers akselavstand, ganske større enn begge ungdomsklassene. Sport klasse har en 4x2 drivlinje med bare én stasjon linje-modus. Sport kommer i tre modeller som skiller seg bare i estetikk.