2004 Honda Pilot Specs

2004 Honda Pilot er en mid-size SUV som ble tilbudt i fire trimme modeller: LX, EX, EX-L og Touring. Honda beholdt mange av de funksjonene de samme i alle fire modeller, men forskjellene kan bli funnet i komfort og bekvemmelighet, samt ytre funksjoner. Honda mål med 2004 Pilot var å gi noe for alle.

Powertrain

Alle modell trims av 2004 Honda Pilot kom utstyrt med en 3,5-liters V-6 motor som legger ut 250 hestekrefter, en fem-trinns automatisk girkasse med overdrive og en 21-gallon drivstoff tank som krever blyfri gass. Drivstofføkonomi varierer 16-17 mpg i byen og 22-23 mpg på motorveien. Alle kanter har forhjulsdrift eller en VTM-4 automatisk, heltid firehjulstrekk, ABS-bremser og drivlinje antispinn.

Styring og fjæring

Foran og bak anti-roll bars og elektronisk stabilitetskontroll på Honda Pilot bidra til å forhindre overdreven skjev på kurver. Suspensjon inkluderer fram struts, multi-link bakhjulsoppheng og gass-trykk foran og bak sjokk. Bremsesystemet har fire hjul platen og foran ventilert skivebremser.

Komfort og brukervennlighet

EX-L og Touring modell trims kommer med soltak, underholdningssystem med DVD-spiller og tilgjengelige navigasjonssystemer. Alle trims har makt foran, bak og kvartal ventilasjons vinduer, en seks platers CD-spiller med radio, og tyverisikring. Air condition med separate kontroller er standard på alle modeller, selv om LX har manuell front air condition, mens de tre andre modellene har dual front-sone klimaanlegg.

eksteriør

Opplyste stig er standard på 2004 Honda Pilot SUV. Andre funksjoner inkluderer en bakre skritt støtfanger og doble, drevet utvendige speil. Oppvarmede sidespeil er et alternativ på EX, EX-L og Touring modell trims. Tilhengeren Pakken består av klasse III traile, tilgjengelig følgende sele og et tilhengerfeste.

Sikkerhet

Sikkerhetsutstyret på 2004 Honda Pilot har fire hjul, ABS-bremser på tvers av alle modell trimmer, kjørelys og sjåfør, passasjer-side og overhead kollisjonsputer. Muligheten til å deaktivere tenning og en panikkalarm er standard på alle modeller; imidlertid ikke den LX trim ikke inkluderer et sikkerhetssystem.