2004 GMC Yukon Takluke problemer

2004 GMC Yukon Takluke problemer


2004 GMC Yukon har vært gjenstand for fire minner og mer enn 325 teknisk service bulletiner (TSB) utgitt av produsenten. Ingen av tilbakekallinger omhandler soltak problemer noen Yukon eiere opplever, men flere av TSBs gjør.

Soltak Wiring Problem

En TSB er publisert på 2004 GMC Yukon om knappen som styrer soltaket. Ledningene på soltaket knappen kontrollen er rapportert av Edmunds.com å arbeide midlertidig. Soltaket åpnes bare periodevis når kontrollknappen trykkes. Den TSB rapporterer hoved ledningsnettet styre alt det elektriske utstyret i Yukon kan ikke være riktig kablet til kontrollene under konsollen GMC. En forhandler skal inspisere og reparere eller erstatte ledningene.

soltak Jamming

2004 GMC Yukon kan ha et problem med soltak jamming under lukking. En TSB publisert av produsenten rapporterer soltaket kan komme av sitt spor. Hjulene eller sporing enheter på soltaket ikke lukke på lik hastighet, forårsaker soltaket å jamme delvis åpen. Tidspunktet på soltaket må justeres for å unngå dette problemet. Yukon bør tas til en forhandler for dette, som soltaket kan bli skadet i den grad at det kan ha for å bli erstattet.

soltak Lekkasje

En lekkasje kan utvikle seg i 2004 GMC Yukon soltak fordi rusk bygger seg opp i sine avløpsrør. Avløpsrør normalt la vannet renne harmløst ned på bakken eller fortau. Men løv, skitt og annet rusk kan tette linjer, forårsaker vann å lekke inn i førerhuset. Kantene på soltaket bør rengjøres regelmessig for å sikre at disse avløpsrør ikke tette.