2004 Audi A4 Specs

Audi introduserte A4 sedan i 1994. I løpet av årene har A4 gjennomgått en rekke interiør og eksteriør endringer, men det har alltid blitt designet for å appellere til folk på jakt etter luksus og ytelse. Flere varianter har blitt tilbudt, inkludert konvertible og vogn modeller. I 2004 Audi A4 kom i 1.8T og 3,0-modeller, hver tilgjengelig som sedan, stasjonsvogn eller cabriolet.

Motoralternativer og drivstoff

To motoralternativer er tilgjengelige for 2004 A4. De 1.8T modellene kom med en 170-hestekrefter, 1,8-liter, inline firesylindret motor. De 3,0 modellene kom med en 220-hestekrefter, 3,0-liters V6. Begge motorene får ca 20 miles per gallon under bykjøring og 30 mpg på motorveien. Med premium-blyfri bensin og enten en 16,6-gallon, 17,4-gallon eller 18,5-liters bensintank, 2004 A4 har en samlet rekkevidde på 300 til 500 miles.

Transmisjon og Drive Type

Flere overføring alternativer er tilgjengelige for 2004 A4, inkludert en fem-trinns manuell, en seks-trinns manuell og en sekstrinns Tiptronic, kontinuerlig variabel transmisjon (CVT), hver med overdrive. Den Tiptronic CVT lar føreren velge mellom manuell og automatisk giring samtidig som det gir jevn ratio endringer. 3,0 sedan modeller 1.8T og er tilgjengelig som front-wheel-drive og all-wheel-drive biler, mens vogn modeller er tilgjengelig bare som alle-hjulsdrevne kjøretøy. Den 1.8T konvertible er kun tilgjengelig som en front-wheel-drive modell.

Interiør og sikkerhet

2004 Audi A4 sedan modeller kom med to front bøtte seter og et baksete med plass til fire personer. Sedan og stasjonsvogn modeller kom med foran bøtte seter og et baksete, som gir plass for opptil fem personer. Strøm låser, elektriske vinduer, fjern nøkkelfri adgang og to-sone foran air condition kommer standard med hver modell. Sikkerhetsutstyret omfatter fire hjul ABS-bremser, førersiden og passasjersiden foran og sidekollisjonsputer, og gardin første rad og andre rad kollisjonsputer. Bakre sidekollisjonsputer er tilgjengelige for hver.