2003 Yamaha Big Bear Feilsøking

2003 Yamaha Big Bear Feilsøking


En sport utility ATV, Yamaha først utgitt i Big Bear gjør av quad i 1987. Siden den gang, quad ingeniør har endret bare litt, med de nyeste modellene er tilgjengelige i en 400 cc motor i stedet for den opprinnelige 350 cc. 2003-modellene har også inneholdt en 400 cc motor som potensielt kan oppstå problemer i går og starter over tid. I sin Big Bear brukerhåndboken, anbefales Yamaha visse feilsøkingstrinn før du tar quad til en forhandler for reparasjon.

Bruksanvisning

Brensel

1 Kontroller drivstoffnivået i tanken hvis motoren ikke vil kjøre eller starte. Fyll på blyfri bensin hvis det ikke er drivstoff.

2 Vri bensinkranen til "RES" og start Big Bear hvis det er noen mengde drivstoff. Fortsett til kompresjonssystemet sjekke om motoren fortsatt ikke vil starte.

3 Sjekk om det er rusk i bensinkranen hvis det allerede er nok drivstoff på tanken. For å gjøre dette, slå av drivstoffkranen, ta ut drivstoffrøret og slå drivstoffkranen igjen.

4 Observer drivstoff flyt. Hvis det ikke er det ingen flyt eller hvis drivstoffet er blandet med rusk, indikerer dette at bensinkranen er skitten. Ren, montere drivstoffrøret, og start motoren igjen. Gå videre til kompresjonssystemet sjekke om motoren fortsatt ikke vil starte.

kompresjon

5 Betjene den elektriske starteren.

6 Ved hjelp av en trykkmåler, sikre at kompresjon er mellom 140 og 160 pounds.

7 Ta quad til en Yamaha-forhandler og få dem undersøke dette systemet hvis det ikke er nok kompresjon.

Tenning

8 Fjern tennpluggen og inspiser elektroden.

9 Tørk med en klut hvis elektroden er våt.

10 Fest plugghette og jord til chassiset.

11 Betjene starteren.

12 Gå videre til inspeksjon av batteriet hvis gnisten er sterk, da det betyr at tenningssystemet fungerer som det skal.

1. 3 Inspiser og erstatte med en NGK DR8EA pluggen hvis den opprinnelige er skadet.

14 Juster gnistgapet mellom 0,024 og 0,028 inches.

15 Prøv starteren igjen. Hvis det fortsatt er en svak eller ikke-eksisterende gnist, bringe Big Bear i for reparasjoner.

Batteri

16 Bruk den elektriske starteren og lytte til motoren snu for å sjekke batteriet. En rask motor omsetning indikerer at batteriet fungerer.

17 Lad batteriet til 12 volt hvis motoren snu er treg.

18 Sjekk batteriforbindelsene og sørge for at de er stramme. Skift ut med en ny 12 volt, 18 ampere-timers batteri hvis tilkoblinger eller originale batteriet ser ut til å være skadet.

19 Prøv starteren igjen. Ta quad til en Yamaha-forhandler for inspeksjon hvis motoren fortsetter å snu sakte.

Hint

  • I tilfelle at feilsøking svikter eller hvis drastiske reparasjoner er nødvendig, instruerer Yamaha eiere å ta quad til en Yamaha-forhandler bare for reparasjoner. Disse forhandlerne skal ha nødvendig opplæring og verktøy for å fikse Big Bear 400 riktig.
  • Ikke røyk eller jobber i nærheten av åpen ild ved inspeksjon drivstoffsystemet, som bensin avgir eksplosive gasser.
  • Bruk vernebriller og hansker ved håndtering av batterier for å unngå brannsår fra batterivæske.