2003 Wrangler Soft Top beskrivelser

2003 Wrangler Soft Top beskrivelser


Soft-top Jeeper kan være mye moro å kjøre, både på veien og på stien. En av de beste delene av å ha en myk topp er å kunne heve og senke den når du vil. Med den myke toppen og ned, føler du en følelse av nærhet til den store utendørs, samtidig som du nyter komforten av din Jeep interiør. Hvis du ikke vet hvordan du skal bruke den myke toppen på 2003 Jeep Wrangler, er det noen viktige skritt du må følge for å gjøre det ordentlig.

Bruksanvisning

1 Fjern sidevinduene ved å gripe den øvre bakre hjørne av vinduet og trekke nedover / utover å angre borrelås. Så pakk vinduet glidelås starter på ryggen og trekke mot fronten. Løsne plastholdeleppen på nedre kant av vinduet som du pakke.

2 Fjern bakruten ved å åpne døren og ta tak i bunnlinjen. Rull bar utover for å fjerne den. Pakk ut glidelåser hele veien til nedre venstre hjørne av vinduet, og dra den nedover for å fjerne.

3 Løsne solskjermene plassert over frontruten, og rotere dem ut av veien. Løsne header låsene fra krokene. Løsne plast drypp holderne fra toppen av dørkarmer ved å trekke stoffet utover.

4 Brett den myke toppen tilbake i "sunrider" posisjon. Du kan la den i denne posisjonen hvis du heller ikke sette myk topp hele veien ned. Hvis du har planer om å forlate den i denne posisjonen, må du bruke stropper for å sikre myke toppen braketten til Jeep.

5 Løsne seilet panelene fra kroppen lepper og kaste dem på toppen av baksiden av den myke toppen for å få dem ut av veien. Fjern splintene fra braketten holderne plassert over dørene. Trekk ut pinnene fra innsiden av Jeep å frigjøre den myke toppen.

6 Trekk hele myk topp mot baksiden av Jeep. Det bør kaste opp pent som du bringe den tilbake. Det kan hjelpe å åpne bakluken så den myke toppen har et område for å kaste inn. Fest myk øvre braketten med stropper for å sikre at det ikke flopper rundt mens du kjører.