2003 VW Monsoon Specs

Volkswagen begynte å tilby sin Monsoon lydsystem i 2000 årsmodell. 2003 Passat, Beetle, Jetta, GTI og Golf kjøretøyer hadde Monsoon systemer.

Egenskaper

Monsoon lydsystem inkludert åtte høyttalere: fire basselementer å håndtere lavfrekvent lyd og fire diskanthøyttalere for høyfrekvent lyd. Hver høyttaler ble strategisk plassert i dashbordet, dører eller baksetet og innstilt til hver bils akustiske miljø.

effekter

En åtte-kanals, 200-watts forsterker utlignet lyden. Hver høyttaler har også hatt en forsterker, og hver forsterker kanal hadde aktive delefiltre for å lede lav, mid-range og høye frekvenser til riktig høyttaler.

Console

Monsoon dashbord konsollen kom i forskjellige stiler. En holdt en kassettspiller med kontroller som du kan bruke til å styre en valgfri platers veksler som ble installert i bagasjerommet. Andre konsoller kjennetegnet kassettspiller og en innebygd seks-platers veksler.

betraktninger

2003 Beetle tilbudt en ti-høyttalersystem som inneholdt en-tommers diskanthøyttalere og 3,15-tommers mellomtonehøyttalere i dashbordet, 5,5-tommers subwoofere i dørene og 5,5-tommers mellomtoner og diskanthøyttalere i nærheten baksetet.