2003 Toyota Matrix Colors

The 2003 Toyota Matrix er en fem-passasjer, fire-dørs bil som ble produsert i en rekke farger. The Matrix er kjent for sin drivstoffeffektivitet og romslig interiør, som kun var tilgjengelig i stein grå og mørk grå. Trim av eksteriøret er litt forskjellig fra grått til svart, avhengig av den generelle fargen på bilen.

Svart

Den solide svart Toyota Matrix har en slank og profesjonelt utseende som kan kjøpes med enten mørk grå eller stein grå interiøret.

Cosmic Blå Metallic

Denne blå har en metallisk skimmer, og dermed skape en "kosmisk" utseende for Toyota Matrix. Enten grått interiør samsvarer godt med denne type blå.

Desert Sand Mica

Ørkensanden glimmer utvendig samsvarer godt med lys grå interiøret, noe som gir denne bilen en lys og ren aura.

Indigo Ink Pearl

Nesten likner en midnatt blå, indigo blekk perle ytre samsvarer godt med den mørke grå interiøret.

Lunar Mist Metallic

Toyota heter dette metallic grå utvendig "lunar", sannsynligvis på grunn av sparkly, glinsende effekt at denne fargen avgir når solstrålene treffer den. Enten mørk eller lys grå interiøret kamp også.

Radiant Red

Radiant rød er en mørkere nyanse av rødt som passer godt med den mørke grå interiøret.

Super Hvit

Akkurat som navnet tilsier, "super white" er en skinnende hvit som fungerer bra for bilen eieren som ikke tankene besøker bilvask ofte, og ikke bor i et område med høy salt, sand, snø eller skitt -basert. Dette ultra-hvit utvendig samsvarer godt med enten grått interiør.