2003 Toyota Corolla: The Fuel Economy

2003 Toyota Corolla: The Fuel Economy


Drivstofføkonomi av en 2003 Toyota Corolla varierer avhengig av kjøretøykonfigurasjon, spesielt om den har en automatisk eller manuell girkasse. Kjøretøy EPA estimater er levert av Toyota og er basert på fabrikk nytt forhold. Som kjøretøyet aldre, kan drivstofføkonomi variere. Drivstofføkonomien kan også variere i henhold til kjørevaner og atferd. I tillegg til å gi en EPA mpg anslag, US Department of Energy priser kjøretøyer i form av drivstoff økonomi, energi innvirkning, karbonutslipp og luftforurensning.

2003 manuell girkasse Corolla

2003 Corolla modell med en firesylindret, 1,8-liters motor, forhjulsdrift og en fem-trinns manuell girkasse har en estimert EPA av 31 mpg med et gjennomsnitt på 28 mpg i byen og 36 mpg på motorveien. Bilen har en EPA luftforurensning score på tre og er anslått å konsumere 11 fat olje per år. Karbonutslipp score for bilen er 5.9.

2003 Automatic Transmission Corolla

2003 Corolla modell med en firesylindret, 1,8-liters motor, forhjulsdrift og en fire-trinns automatisk girkasse har en estimert EPA av 28 mpg med et gjennomsnitt på 25 mpg i byen og 34 mpg på motorveien. Bilen har en EPA luftforurensning score på tre og er anslått å konsumere 12,2 fat olje per år. Karbonutslipp poengsum for bilen er 6.6.

Om Air Pollution Poeng

Luftforurensning score måle potensiell risiko for menneskers helse og kapasitet til å øke smog, men kvantifisere luftbårne forurensende utslipp. Den luftforurensning score varierer mellom 0 og 10 der 0 er verst og 10 er best. Stillingen er beregnet på grunnlag av eksosutslippene som er tatt, testet og målt med kontrollert overvåkingsutstyr. Miljøgifter i eksosen som måles inkluderer karbonholdige forbindelser (f.eks NMOG, NMHC, THC-typer), nitrogenoksid, svevestøv, karbonmonoksid og formaldehyd.

Om Energi Impact Poeng

Energien innvirkning poengsum måler den årlige oljeforbruket i fat per år for et bestemt kjøretøy. Et fat tilsvarer 42 liter petroleum. Energien innvirkning poengsum ikke høyde av etanol og andre ikke-oljebaserte drivstoff forbruk. Energien innvirkning poengsum er gunstig for å forstå en bestemt bilens innvirkning på den totale oljeforbruket i USA, som i gjennomsnitt om lag 20 millioner fat olje per dag, ifølge US Department of Energy.

Om Carbon Footprint Poeng

Karbonutslipp poengsum måler effekten av et bestemt kjøretøy på klimaendringer i tonn karbondioksid slippes ut årlig. Hvert kjøretøy er mål på en skala 3,5 til 16,2 og er effektiv for å sammenlikne ett kjøretøy med hverandre. Med utslipp fra kjøretøy utgjør ca 51 prosent av de samlede utslippene av karbondioksid for en vanlig husholdning, ditt valg av kjøretøy har størst kapasitet for innvirkning på å redusere en karbonutslipp.

Om Fuel Økonomi Beregninger

Drivstoff økonomi Beregningene er basert på noen viktige forutsetninger, blant annet en gjennomsnittlig fordeling på 45 prosent motorveien og 55 prosent bykjøring, en drivstoffpris på $ 2,86 per gallon, og at påfyll av drivstoff oppstår når bilens tank er 10 prosent full. Den resulterende verdien gir et anslag på kostnadene for å reise 25 miles. Den årlige drivstoffkostnadene kan også estimeres ved å dividere samlet årlig kjørelengde på 25 og deretter multiplisere med kostnadene. Som en generell regel, er den gjennomsnittlige årlige kjørelengde 15 000, men bør justeres i henhold til dine spesifikke kjørevaner.