2003 Toyota Camry XLE Suspension Issues

Toyota Camry ble innført i 1983; det regnes som en av de mest pålitelige og populære mellomstore sedan på markedet i henhold til Edmunds.com. Den 2003 Camry XLE er utstyrt med en 3,0-liters motor og solid sikkerhet og luksus funksjoner.

trekke

Om Automobile, en database med driver klager, TSBs og minnes, sier at den hyppigst rapporterte Camry XLE suspensjon problemet er bilen "trekke" til venstre. Camry XLE eiere rapportert at bilen driver til venstre uten forvarsel. Camry XLE drivere uttalt at trekk påvirke er mer dyptgripende når du kjører på motorveien hastigheter.

vibrasjon

Auto Tilbakekalling For Forbrukerne sier at Camry XLE drivere rapportert front-end vibrasjon. Flertallet av sjåførene følte front-end vibrasjoner under kjøring i forskjellige hastigheter, men rapportene ble innlevert av "voldelige" vibrasjoner i hastigheter over 40 km / h.

Løsning

Den Camry XLE er "trekke" problem er vanligvis på grunn av feil hjulinnstilling, som kan være et resultat av å kjøre over hull eller humper i veien. Vibrasjons problem front-end er trolig et resultat av sviktende kuleledd. Denne feilen gjør at bilens hjul til sving når rattet dreies.