2003 Silverado Suspension Problemer

Introdusert i 1998, er Chevrolet Silverado en full-size pick-up truck tilgjengelig i vanlige, utvidet og mannskap CAB modeller. Selv om Silverado er en Consumer Reports Top Pick, det er ikke fritatt fra problemer. Spesielt lider 2003 Silverado fra flere suspensjon problemer.

suspensjon Noise

Drivere indikert mange problemer med "rasling" og "piping" lyder som kommer fra Silverado front end. Lyden kan oppstå når du setter foten på pause eller slå hjul.

suspensjon Vibrasjon

Silverado drivere også indikert problemer med front-end vibrasjoner som oppstår når bremsen er ansatt og når du kjører over bumpier overflater. I tillegg kan vibrasjoner også merkes når du dreier på rattet til en av sidene.

Air Compression

Drivere indikerte problemer med Silverado luftkompresjonssystem, som bruker luft i stedet for tradisjonelle stjele fjærer. Komprimering svikt kan føre til at Silverado dårlig absorbere støt i veien.

Løsning

Hvis du opplever henge problemer, er ett alternativ en front-end justering som koster ca $ 70 per 2011. Dersom problemene vedvarer, må nye luft sjokk og struts være nødvendig, som koster ca $ 248 til $ 396 for deler og arbeid som i 2011. et annet alternativ, en ny suspensjon kit, varierer mellom $ 250 og $ 2000 som i 2011 for deler avhengig av Silverado modell.