2003 Pontiac Montana Funksjoner

2004 Pontiac Montana er en minivan bygget og solgt av General Motors (GM). The Montana delte sine komponenter med Chevrolet Venture minivan og Oldsmobile Silhouette, og alle tre biler var en del av GM bedriftens merkevare utvalg. The Montana kom med en rekke funksjoner for å øke brukervennligheten og passasjerens komfort.

Tredje rad sitteplasser

2003 Pontiac Montana har tredje rad sitteplasser med 48,3 inches av hip rommet og 39,3 inches av headroom. Den tredje seterad fjernes for å gi en større bagasjerommet for å transportere store elementer eller mer last. Den tredje seterad gir plass til to passasjerer, øke Montana kapasitet til seks passasjerer når den er utstyrt med middels rad bøtte seter og til syv passasjerer når de er utstyrt med den midterste rad benk.

Olje Monitoring System

2003 Pontiac Montana kom med GM olje overvåkingssystem. Dette systemet er programmert inn i speedometer klyngen. Det viser en "Change Oil Soon" lyset for å varsle føreren når det er på tide å endre Montana olje. Dette lyset vises basert på motoromdreininger, men generelt synes en gang hver 3000 miles.

Strøm Windows og Power Låser

Strøm-opererte vinduer og låser er standard på 2003 Pontiac Montana. sidevinduet på fører har også en "one-touch down" modus som lar sjåføren sette vinduet helt ned uten å holde strøm vinduet bryteren. En nøkkelløse system som fungerer med dørlåser er også standard. Dette systemet har en rekkevidde på 30 fot.

Strøm Sliding Doors

Pontiac Montana standardskyvedører er manuelt drevet; derimot, er en motordrevet skyvedør system er tilgjengelig som en tilleggsfunksjon. Noen pakker inkluderer doble skyvedører, og andre har et enkelt strøm skyvedør på førersiden av bilen. Kontrollpanelet for denne funksjonen er plassert over front takkonsollen.

Takgrind

En takstativet kom standard med 2003 Pontiac Montana. Dette stativet kan du spenne bagasje eller annen last på toppen av bilen, noe som maksimerer bod.