2003 Mazda MPV alternativer

Mpv er en minivan produsert av japanske bilprodusenten Mazda. Selskapet begynte å selge MPV i 1989 da minivan var fortsatt en relativt ny bil alternativet. 2003 Mazda MPV er medlem av minivan nest produksjon generasjon, etter å ha gjennomgått en stor redesign i 1999. I tillegg til standard utstyr, Mazda tilbudt 2003 MPV med mange valgfrie funksjoner og i tre forskjellige utstyrsnivåer.

trim

Mazda solgte 2003 MPV i tre forskjellige utstyrsnivåer: basen LX-SV modell, mid-level LX og top-of-the-line ES. Alle tre modellene har delt mange grunnleggende komponenter, inkludert den samme V-6 motor, automatgir og foran motor / forhjulsdrift layout. Modellene skiller seg i form av standard utstyr og tilbehør. I 2003, en ny Mazda MPV LX-SV koste $ 21 660, mens en ES modell kom med en $ 26,325 prislapp.

Interiør

2003 Mazda MPV kommer med en rekke valgfrie interiør tilbehør. Disse inkluderer komfortutstyr som for eksempel bak klimaanlegg kontroller, et askebeger og sigarettenner pakke og teppebelagte gulv matter for alle sittestillinger. Andre interiør alternativer inkluderer en skinntrukket ratt deksel på LX og ES-modeller, en kraft soltak for første rad av seter og en auto-dimming bakspeilet.

Sikkerhet

Sikkerhetsutstyret omfatter en liten del av de 2003 MPV alternativene, med de fleste sikkerhetsutstyr standard på alle tre modellene. De valgfrie oppgraderinger inkluderer tåkelamper, setet er montert kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer og en drivlinje traction control system. Ett alternativ eksklusivt til ES-modellen er et tyveri-avskrekkende system som deaktiverer tenningen når noen starter MPV uten nøkkel.

Utseende

Mazda tilbudt flere utseende alternativer på 2003 MPV. Metallic monotone maling er en eksklusiv opsjon for LX modell. En bakre spoiler er et alternativ på alle tre modellene, som er et takstativ og bakre støtfanger skritt for enkel tilgang til taklinjen. Stålfelger med 15-tommers diameter er standard på grunnmodellen, mens LX og ES bruker 16- eller 17-tommers lettmetallfelger. Skvettlapper er også ekstrautstyr for alle tre modellene i '03 MPV.

Radio

Hver 2003 MPV med AM / FM-radio. En kassettspiller er valgfritt på alle tre modellene. Kjøpere som velger LX eller ES kan oppgradere standard single-platers CD-spiller til en seks-platers veksler. Andre underholdningstilbud som DVD-spiller og en premie ni-høyttaler lydsystem som en oppgradering fra standard fire-høyttalersystem.