2003 Jeep Wrangler Specs

2003 Jeep Wrangler Specs


Jeep Wrangler er en populær og kompakt fire-wheel-drive sport utility vehicle som ble innført i 1987 med et design bevilget fra Willys-laget militære jeeper av 1950-tallet. Disse moderne Jeeper slutt ble et symbol på en amerikansk kultur som ønsket komfort av standard biler kombinert med den robuste off-roading evne terrenggående kjøretøy. I 2003 Jeep introduserte Rubicon og laget en ny overføring, motor og fire hjul skivebremser tilgjengelig, blant andre funksjoner.

Interiør

Wrangler har vinyl møbeltrekk på sin bøtte seter, en fold og riste baksetet som lett kan fjernes, en plast ratt, servostyring og dører med lommer for både fører og passasjer. Det unikt designede oversikten inneholder en turteller, ventilasjonssystem, lav-drivstoff varsellys, 12-volts strømuttak og lyd tyverisikring. Sikkerhetsutstyret inkluderer fører- og passasjer kollisjonsputer foran med beboer på bryter og tre-punkts hjul høydejusterbare setebeltene foran. Andre funksjoner inkluderer sete hodestøtter, koppholdere, låsbart hanskerom og gulv delvis konsoll med åpen oppbevaringsboks. Innvendige dimensjoner er mer romslig enn noen av sine forgjengere, med 1,064 mm foran takhøyde, 1,031 mm av bakre takhøyde, 1,290 mm av fremre skulderplass, 1,455 mm av bakre skulderplass, 1,316 mm av foran hip rommet, 1,105 mm av bakre hip rom, 1,044 mm foran benplass, og 889 mm bak benplass.

Ytre

Fargevalg er svart, sølv metallic, flamme rød, Inca gull, lys og mørk blå, lys khaki, skifer grønn, sienna, solenergi gul og stein hvit, med noen i klarlakk og andre i pearlcoat. Både harde og myke topper kommer i svart eller mørk khaki, med myke topper manuelt cabriolet. Kroppen har foran og bak sorte støtfangere, en flyttbar bakvinduet og understell beskyttelse for drivstofftanken og overføre saken, mens en ekstra sikkerhetsfunksjon er fast bøyle konvertible veltebeskyttelse. Andre funksjoner inkluderer sjåfør og passasjer eksternt justerbare sorte sidespeil, konvensjonell linse halogen pære frontlykter og vindusviskere med variabel periodisk tørke. De ytre dimensjonene omfatter en samlet lengde på 3813 mm, bredde på 1694 mm, og en samlet høyde på 1801 mm, pluss 259 mm bakkeklaring, 2,372 mm akselavstand, 1,473 mm både foran sporet og bak spor, og 9,997 mm av bremse-til-dempe svingradius radius. Bilens totalvekt er 2,018 kg med en egenvekt på 1,467 kg brutto tilhengervekt bremset på 907 kg og en maks lovlig last på 363 kg.

Håndtering og ytelse

Bilens 2429-cc, 2,4-liter, inline fire har en 101 mm slaglengde, 88 mm boring, 9.5: 1 kompresjon, doble overliggende kamaksler og fire ventiler per sylinder. Den 72-liters bensintank tar vanlig blyfri, og har en flerpunkts injeksjon drivstoffsystemet, genererer ca 16 mpg byen og 18 mpg highway for et gjennomsnitt på 17. Andre ytelsesfunksjoner inkluderer en bjelke foran og bakhjulsoppheng med stabilisatorstag, som er rigid med spiralfjærer, heavy-duty dynamo, 4.11: 1 akselavstand, og to skivebremser (inkludert to ventilerte skiver). En stålfelg reservehjul i full størrelse er på baksiden.