2003 Jaguar Vanden Plas: startproblemer

XJ er en luksus sedan som tilbys av Jaguar. I løpet av 2003 årsmodell, XJ var tilgjengelig i fem trims: XJ8, XJ Sport, Vanden Plas, xjr og Super V8. 2003 Jaguar XJ Vanden Plas ble drevet av en 290-hestekrefter, bensininnsprøytning, 4,0-liters V-8 motor. Selv om Jaguars har økt i kvalitet og pålitelighet, ifølge MSN Autos, kan 2003 Vanden Plas bli plaget av vanlige startproblemer.

Ingenting skjer

Hvis du vrir om nøkkelen og motoren gjør ikke noe støy, er det mulig at batteriet er dødt. Hvis batteriet er fulladet eller har blitt erstattet, kan flere andre deler være den skyldige. En defekt tenningslåsen, startmotoren eller ledninger kan også føre til at Jaguar ikke å starte. Korroderte batteripolene og overføring ikke blir fullt engasjert i "Park" er også mulige årsaker.

Motoren klikk

Det er flere mulige problemer dersom motoren høres ut som den prøver å snu eller klikk, men aldri fullt starter. De to første ting å sjekke er batteriet og drivstoff. Hvis batteriet er svakt eller terminalene er korrodert, kan det ikke ha nok strøm til å starte XJ. Ingen gass kan også føre til at Vanden Plas til ikke fullt ut starte, så legger drivstoff ville løse problemet.

Motoren starter deretter slukkes

Hvis motoren starter som normalt, slår deretter av så snart du slipper tasten, er tenningslåsen mest sannsynlig problemet. Hvis motoren dør etter engasjerende overføring, kan problemet være Jaguar clutch engasjerende overføring momentomformeren til feil tid. Hvis motoren slår seg av mens du kjører, og vil ikke starte på nytt, kan problemet være bensinpumpen.

Andre startproblemer

motor 2003 Jaguar XJ Vanden Plas 'er som alle andre; det krever gnist, drivstoff og luft for å starte. Hvis du mangler noen av disse elementene, vil motoren ikke snu. En defekt tennplugg, ledninger, drivstoffpumpe, batteri, drivstoff injektor, luftmassesensor og sikringer kan alle forårsake startproblemer i tillegg. I tilfelle din Vanden Plas starter ikke, ta kontakt med serviceavdelingen til en lokal Jaguar-forhandler.