2003 Honda Civic eksos tips

Enten du har installert et nytt eksosanlegg på 2003 Honda Civic eller du bare ønsker å forbedre utseendet på bilen, eksos tips gi en stilig måte å rydde opp utseendet på eksosanlegget. Eksos tips danner en del av eksos-systemet som er synlig i øyehøyde, erstatter halerøret på baksiden av bilen. Universal eksos tips kan kobles til hvilken som helst bil; ytelse og tilbehør eksos tips forbedre utseendet på din Civic spesifikt; og lager eksos tips erstatte dagens eksos tips om din 2003 Honda Civic.

Stock Replacement

KoolView tilbyr ulike stiler av erstatnings eksos tips for en aksje 2003 DX, EX, GX, HX, LX, Si eller hybrid Honda Civic. Du kan også sjekke din lokale Honda forhandler for utskifting eksos tips for akkurat din modell.

Ytelse og tilbehør

Mange ytelse og tilbehør eksosanlegg er tilgjengelige, og noen av disse kommer med tips som en del av et komplett eksosanlegg pakke. Silverline, flowmaster og Magnaflow produsere eksosanlegg som er kompatible med 2003 Honda Civic.

Universell

Universal eksos tips er designet for å passe enhver modell og bilmerke. Disse er ofte klemme-on installasjon tips som lett kan fjernes hvis du selger din Civic. Hundrevis av alternativer tilbys av mange produsenter av universell eksos tips, og du kan kjøpe disse uten å måtte kjøpe et helt eksosanlegg. Produsenter av slike tips har Magnaflow, flowmaster og Silverline.