2003 Ford Windstar AC Problemer

Introdusert i 1994, Ford Windstar var en fire-dørs minivan med en fire-trinns automatisk motor. I 2003 ble Windstar erstattet av nytt navn og ny design free. Siden Windstar ikke mottok noen store endringer i sin endelige årsmodell, opplever det elektriske problemer som i tidligere modeller, blant annet A / C problemer.

Ingen Cold Air

Den hyppigst rapporterte A / C problem med 2003 Windstar er A / C ikke blåser kald luft. CarComplaints.com drivere hovedsakelig angitt bak A / C ikke fungerer, selv om problemet kan oppstå i front også.

innstillinger

Andre drivere indikerte at selv om Windstar A / C fungerer midlertidig, fungerer den ikke på alle innstillinger. Drivere på CarComplaints.com rapportert at A / C virker bare på høyeste innstilling.

Løsning

Reparasjon Pal indikerer at Windstar sjåfører bør først få en A / C diagnose før noen store reparasjoner. Anslått til $ 71 til $ 91, kan en A / C diagnose mekanikk å gjenskape dine bekymringer i en butikk setting. Den vanligste løsningen for en ikke-fungerende A / C er å erstatte A / C kompressor, som koster ca $ 599 til $ 778 for deler og arbeid.