2003 Envoy Problemer

2003 Envoy Problemer


Generelt Motor Company i 2003 Envoy har vært gjenstand for flere tilbakekallinger. Fabrikasjonsfeil har påvirket bremsene foran, vindusviskere og tyverisikring av noen 2003 GMC Envoy kjøretøy. Registrerte bileiere er berørt av disse tilbakekallinger skal ha blitt varslet via e-post og følger med instruksjoner om hvor du skal få SUV for en gratis reparasjon.

bremse~~POS=TRUNC Pipe

General Motors tilbakekalte 44653 modellåret 2003 SUVer, inkludert utsending, for en produksjonsfeil som forårsaket bremseledningen til brudd i noen biler og redusere frambremsen ytelse, og dermed øke risikoen for en krasj.

Vindusviskere

2002 og 2003 utsending og utsending XLS var blant 581,394 årsmodell kjøretøyer som General Motors tilbakekalte å reparere vindusviskere som malfunctioned eller sluttet å jobbe helt på grunn av en kortslutning.

Theft Protection

General Motors tilbakekalt 511,167 SUVer, inkludert 2003 utsending, for unnlatelse av å overholde føderale motorkjøretøy standarder. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), ble disse utsendinger utstyrt med en mekanisk overstyring som kan ha tillatt tenningsnøkkelen tas ut av girspaken når bilen ikke var parkert. I tillegg kan overstyre har tillatt overføring som skal flyttes ut av parken med tenningen i "Off" posisjon.