2003 E350 nøkkelbryter Removal

2003 Ford E350 nøkkelglass bryteren er ikke vanskelig å erstatte. Nøkkelbryteren aktiverer alle funksjonene til tenningslåsen og låse rattet også. Når du installerer en ny nøkkelbryter vil den komme med en ny nøkkel som ikke vil fungere døren låses. Hvis det å ha en felles nøkkel er å foretrekke, kan du ta vannglass til en låsesmed, som erstatter stiftene å gjøre det arbeidet med den originale nøkkelen.

Bruksanvisning

1 Koble den negative polen på batteriet ved hjelp av en skiftenøkkel. Vri tenningsnøkkelen til kjørestilling.

2 Sett verktøyet av valget - enten en borekrone, skriver eller lignende innretning - i hullet i nedre rattstammen dekke direkte under tasten vannglass bryteren. Det er en liten fjærbelastet knapp på bunnen av nøkkelbryteren vannglass som låser den i kolonnen. Skyv opp på verktøyet for å trykke på knappen i mens du trekker nøkkelen vannglass ut av kolonnen med den andre hånden.

3 Installer den nye nøkkelen vannglass bryter ved å plassere den i kjørestilling. Skyv bryteren helt inn inntil fjærbelastede knappen låser den på plass.

4 Operere nøkkelen i alle posisjoner og tilbake til "off" posisjon. Koble den negative batteripolen og stram den med en skiftenøkkel.