2003 Dodge Neon: hvordan du bytter Motor Mount

2003 Dodge Neon: hvordan du bytter Motor Mount


Motorfester på en 2003 Dodge Neon tendens til å slites ut, spesielt på manuell girkasse modeller. Å vite hvordan du skifter motor mount sparer deg for tid og penger ved å la deg unngå mekaniker garasje og styrke deg til å gjøre reparasjon i komforten av din egen garasje. Vanligvis motorfester er ikke en avgjørende løsning, men vil forbedre ytelsen og redusere støyen som kommer fra motoren.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batteripolen hvis motorfestet som du arbeider i nærheten av kjøleviften for motoren. Selv om bilen er slått av, kan viften fortsatt slås automatisk av motorens datamaskin, som kan forårsake alvorlig skade hvis du er fanget i veien for viften rotasjon.

2 Plasser et gulv jack under din 2003 Dodge Neon motor og jekke den opp slik at den støtter noen av vekten av motoren din. Ikke jekke opp motoren så mye at det begynner å løfte selve motoren, men bare slik at den begynner å støtte vekten av motoren. Plassere gulvet jack i midten av motoren vil gi jack den beste balansen for å støtte motoren. Du kan også plassere en 1/2 tommers stykke kryssfiner under bunnpannen for å hjelpe spre kraften av gulvet jack over et større areal når jekke opp motoren.

3 Løsne de tre boltene som holder motorfestet på plass på 2003 Dodge Neon. Når du trekker ut midt bolt, vil en stålstang falle ned. Sørg for at føttene er ikke direkte under fallet linje for stålstang. Fjern midt bolt, som er den siste bolten som forbinder motoren til midten av fjellet. Stående på førersiden av fjellet vil gjøre deg i stand til å få klar at du trenger å trekke ut bolten. Bruk pipenøkkel med en 15 millimeter socket adapter og en 4-tommers utvidelse for å komme til bolten.

4 Bruk pipenøkkel til å skru og fjern de to vertikale mount isolator festene fra Dodge Neon ramme rail. Deretter fjerner sletteplikt magnet fra motoren monteringsbrakett som du skifter ut.

5 Dobbeltsjekk gulvet jack å sørge for at det fortsatt bære vekten av motoren. Hvis det ikke er, eller om det har gått siden du først plassert det, kan det påvirke din evne til å Monter motoren på den nye motoren mount.

6 Fjern thru-bolt tilgang hullet deksel. Du bør være i stand til å trekke dette av, eller lirke den løs med en skrutrekker. Trekk ut thru-bolt fra isolatoren montere og ta av isolator.

7 Bruk baksiden av de ovennevnte instruksjonene for å installere den nye motoren mount. Bruk momentnøkkel til å stramme den nye motorfestet til jernbane festene på 40 fot pounds. Stram motoren monteringsbraketten thru-bolt til 80 fot pounds. Senke gulvet kontakt og 2003 Dodge Neon bør være klar til å gå.

Hint

  • Når du installerer den nye motorfestet, kan du legge vinduet uretan til isolasjon, noe som vil føre til at mount til å være mer rigid. Som et resultat, vil den skiftende være jevnere, men mer motor vibrasjon vil bli overført inn i kabinen.