2003 Dodge Neon Fakta

2003 Dodge Neon er en av bilens selskapets oppføringer i økonomien bilmarkedet. Denne fire-dørs sedan er kjent for sin evne til å gi sterke resultater til en lav pris. Selv om bilen er en av de raskeste av de 2003 økonomi biler, mangler det foredling av sine konkurrenter, slik som Toyota Corolla og Honda Civic.

perfromance

Den 2003 Dodge Neon hadde fire forskjellige utstyrsnivåer: SE, SXT, R / T, og SRT-4. Tre av disse kjøretøyene (SE, SXT og R / T) kom med en 2-liters motor; SRT-4 hadde en 2,4-liters motor. De to mest grunnleggende modellene tilbys 132 hestekrefter (hk); R / T hadde 150 hk og SRT-4 hadde 215 hk.

Brensel

De Neons tok bare blyfri bensin. Avhengig av versjon, tilbød de forskjellige drivstofføkonomi. For SE og SXT ble drivstofføkonomi vurdert til 25 til 29 miles per gallon (mpg) i byen og 32-36 mpg på motorveien. For R / T og SRT-4, drivstofføkonomi var litt bedre: 29 mpg i byen og 36 mpg på motorveien.

Komfort

Interiørkomfort er der Dodge Neon begynte å falle bak sine konkurrenter. Air condition, servostyring, turteller og dørlåser var bare standard i de tre øverste utstyrsnivåer (de var ikke engang tilgjengelig som et alternativ på SE). I form av rommet, Neon tilbudt 38,4 inches takhøyde foran og 36,7 inches i baksetet. Det tilbys også 42,2 inches av foran benplass og 34,8 inches i ryggen.

Underholdning

Kjøretøyets underholdning tilbud var litt rart. AM / FM-radio kom standard på alle modeller. En CD-spiller, var imidlertid bare standard i SE og de R / T versjoner av bilen (med det ikke er et alternativ på de to andre). The Neon tilbyr ikke en CD-skifter, ingen oppgraderte stereoanlegg, noen videosystemer eller sol-eller måne-tak.

Sikkerhet

The Neon sørget for sikkerheten til kjøretøyets passasjerer med fører- og passasjer kollisjonsputer. Men den bilen ikke leveres med sidekollisjonsputer. Bilen hadde ABS-bremser, men bare på R / T og SRT-4. Også R / T versjonen av bilen kom med antispinn.