2003 Chevy Trailblazer 4.2l Termostat instruksjoner for utskifting

Det er litt mer å erstatte termostat på 4,2-liters motor i 2003 Chevrolet Trailblazer enn bare dukker av en radiator slangen og fjerne termostathuset. Jeg fant ut at jeg måtte ta dynamoen av for å komme til termostathuset. Nå som jeg har gjort det en gang, kan jeg dele min erfaring med deg slik at du ikke trenger å gjøre så mye finagling som jeg gjorde. Når du trenger å løfte fronten, bruker jekkpunktet på midten av den fremre tverrbærer og sette bukker under rammen bak forhjulene.

Komme til termostathuset

Du må fjerne dynamoen; men å fjerne dynamo, må du ta av motorløftekroken. Det er ikke en stor avtale. Etter at du kobler den negative batterikabelen, ta ut bolten som holder klimaanlegg linjen braketten til kroken og fjern de to skruene som holder kroken på motoren. Nå kan du få til dynamoen. Bruk en 3/8-inch breaker bar å rotere beltestrammeren og deretter skli beltet av dynamoen. Tre bolter holder dynamoen på. Ta dem av og ta av mutteren som holder den positive batteriledningen til dynamoen. Nå kan du få til termostathuset.

Button det hele opp

Pass på at du strammer alt på montering. Stram termostathuset boltene til 89 tommers-pounds, den positive ledningen mutteren til 80 tommers-pounds, dynamoen monteringsbolter og motor lift krok boltene til 37 fot-pounds. Stram klimaanlegg linjen braketten bolten til 89 tommers-pounds. Påfyll og rape systemet, ved hjelp av en 50 prosent løsning av Dex-Cool frostvæske og rent vann.