2003 Chevy Silverado 2500HD: Front Tire fjerning

2003 Chevy Silverado 2500HD: Front Tire fjerning


Fjerne et dekk fra forsiden av 2003 Chevy Silverado HD 2500 vil gi deg tilgang til de bremser og andre komponenter på fronten av lastebilen. Hvis dekket er flatt, fjerner det er nødvendig å tillate installasjon av reservedekket. Kontakten, lug skiftenøkkel og verktøysett for å bytte dekk er bak setet inne i førerhuset på lastebilen. Hvis du skal fjerne dekket for å reparere en del av lastebilen, en etasje jack og sett av jack stands kan være et bedre valg enn flasken jack i lastebil.

Bruksanvisning

1 Hent jack og verktøy fra bak setet av lastebilen. Ved hjelp av den flate enden av lug skiftenøkkel, lirke midthetten fra rattet, utsette slepe nøtter under.

2 Løsne mutrene ved å slepe skiftenøkkel, men ikke fjerne dem helt fra wheel studs ennå. Plasser en jekk under fronten på lastebilen. Hvis du bruker et gulv jack, legg den under forhjulsopphenget. Hvis du bruker fabrikken flaske jack, plassere den på rammen skinnen rett bak forhjulet.

3 Hev lastebil opp fra bakken med jack, fjerne slepe nøtter fra wheel studs, og deretter fjerne dekket fra lastebilen. Hvis lastebilen kommer til å sitte med dekket av for en stund, å plassere et sett av bukker under rammen er god forsikring at det ikke vil falle og skade på bilen eller skade noen.