2003 Chevy Astro Van Fabrikk Hitch Specs

Henger evnen kan være en ekstra og ofte uventet ekstra fordel når det kommer til biler. Den 2003 Chevy Astro var en mini van som kom i både passasjer og lasteskip versjoner, og begge modellene kom med en fabrikk stikk og respektabel slepekapasitet. Astro van tjente godt på sleper et verktøy trailer for arbeidsoppgaver eller en båt for helgen familieopplevelser. Mens mini varebiler var store selgere i slutten av 1980 og begynnelsen av 1990-tallet, ble de mindre så med innføringen av SUV.

Cargo Van Slepekraft

Selv om Astro varebil har bare de to forsetene, gir motoren mer kapasitet enn passasjer van. The last van er tilgjengelig i en to-wheel-drive eller all-wheel-drive versjon. De to-wheel-drive last van har en slepekapasitet på 5800 pounds, og all-wheel-drive er i stand til å slepe 5600 pounds.

Passasjer Van Slepekraft

Den Astro passasjer van har mer tilgjengelig sitteplasser, men slepet kapasiteten er mindre enn lasten. De to-wheel-drive passasjer van har en slepekapasitet på 5400 pounds, mens all-wheel-drive passasjerversjonen er i stand til å trekke 5100 pounds.

Tongue Vekt

Både last og passasjer versjoner av Astro kan ha en trygg tunge vekt på 500 pounds. Det er mulig å få ytterligere 10 til 15 prosent av kapasiteten og tunge vekt ved å installere en ettermarkedet stikk montering kjent som en vekt-distribusjon stikk.

Sikkerhet

Når et kjøretøy sleper noe bak det, er sikkerhet en prioritet. Kontroller at alle lysene er i orden, og har noen hjelp til å sjekke blinklys, bremselys og ryggelys. Det er aldri lurt å gå over fartsgrensen med en trailer. Ta vare gjennom svingene, og unngå plutselige retningsendringer. Oppbremsing vil kreve mer tid og avstand enn uten noe på slep, så planlegge dine stopper deretter.