2003 BMW 325I Spesifikasjoner

Den 3-serie fra BMW først startet produksjon i 1977. Den opprinnelige form ble ansett for å være boxy av anmeldere, men etter hvert bilen utviklet seg til 3-serie som er kjent i dag.

Den 325i er ansett for å være den entry-level modell for BMW og mens det er ikke en ekte "luksus" kjøretøy, det kommer med flere avanserte funksjoner og en rimelig lav produsentens veiledende pris eller MSRP. Den 325i sedan selges for $ 27 800, kupé modellen selges for $ 29 000, og det konvertible modell opprinnelig selges for $ 36 700.

Motor og girkasse spesifikasjoner

En motortype var tilgjengelig for alle de 2003 BWM 325i modeller. Det var en 2,5-liters V6-motor som ble vurdert til 184 hk og kan produsere opptil 175 ft.-lbs. dreiemoment på 3500 RPM.

Drivstofføkonomi estimater for denne motoren varierte basert på trim nivå valgt. Sedan og coupe trim stiler fikk 20/29 mpg mens det konvertible modellen ble vurdert på 19/26 mpg.

En fem-trinns manuell girkasse ble tilbudt som standard utstyr for alle trim stiler. En fem-trinns automatisk girkasse med overdrive ble tilbudt som et alternativ for alle tre trimme nivåer.

Trim Styles

BMW 325i sedan tilbudt standard klimaanlegg, elektriske vinduer og låser, og en CD-spiller. Det inneholdt fire dører og kunne ta opp til fem voksne.

BMW 325i coupe-modellen omtalt de samme standardvalg, men det hadde to dører og fortsatt kunne ta opp til fem.

Den konvertible trim stil lagt strøm seter som standard alternativ. Det inneholdt to dører og kan romme opptil fire voksne.

Skinnseter var ikke standard på de 3-serie modeller, men kan bli lagt til som en oppgradering. I tillegg har alle modellene kom standard med skinnratt, cruise control og rattmonterte kontroller.

Sikkerhetsfunksjoner og Vurderinger

Alle modeller BMW 3-serie kom standard med sjåfør, passasjer og sidekollisjonsputer. De har også omtalt ABS-bremser, antispinn og stabilitetskontroll systemer som standard utstyr.

The National Highway Traffic and Safety Administration tildelt 2003 BMW 325i en fire-stjerners krasj rating for førersiden frontkollisjon krasjer og en fem-stjerners rating for passasjersiden frontkollisjon krasjer.

The Insurance Institute for Highway Safety ga 3-serie en samlet "Good" rating. Bilen scoret høyest rating i alle tester, inkludert samlet, struktur og sikkerhetsbur, hode, nakke, ben og begrensninger.