2002 Toyota Tacoma TRD Specs

The 2002 Toyota Tacoma TRD (Toyota Racing Development) pakken er en valgfri offroad oppgradering for standard 2002 Toyota Tacoma. Selv om det er en ganske liten pick up truck, kan 2002 Toyota Tacoma TRD hale store belastninger og navigere i dårlige veiforhold eksepsjonelt, særlig på grunn av sin lette vekt og fjæring. Toyota har annonsert fire minnes for Toyota Tacoma, særlig med fokus på en liten komponent i suspensjon, en feil i drivstofftilførselssystemet, og utvendig belysning.

Motor

Den TRD pakken er tilgjengelig for 2.7L 150 HK 177 lbs. dreiemoment I4 motor, standard 2.4l 4-sylindret 142 HP 160 lbs. dreiemoment modell, og 3.4L 190 HK 220 lbs. dreiemoment V6. Men visse oppgraderinger er kun tilgjengelig for V6-modellen; en TRD supercharger kan installeres på 3.4L, øker motorkraften til 260 hk eller med 40 prosent.

Suspensjon

Standarden TRD pakken kommer med tøffe Bilstein støtdempere, både foran og bak. Et tykkere stabilisator bar anvendes i front. Også har de spiralfjærer i front er byttet ut med modeller som fungerer på en progressiv hastighet. Bladet fjæring i ryggen har også blitt endret for å forbedre off road. Den TRD pakke for den største modellen 2002 Toyota Tacoma, Double Cab, er identisk med standardpakken på alle måter bortsett fra at Bilstein støtdempere har blitt forbyttet med Tokico sjokk.

andre spesifikasjoner

Inkludert på alle TRD pakker er 16 med 7 tommers felger kombinert med tykke BF Goodrich dekk størrelse på P265 / 70R16. TRD logoer vises i hele Tacoma og svart overfenders skiller den fra standardmodeller. En låsing bakre differensial er kun tilgjengelig for 4WD-modeller med 3.4L V6 motor. Valgfritt kosmetisk tilbehør, for eksempel en body kit utviklet av TRD, kan installeres på en hvilken som helst Toyota forhandler. Flere andre ikke-TRD oppgraderinger, som for eksempel Toyota StepSide lastesystem er tilgjengelige for Tacoma.