2002 Subaru WRX Specs

2002 Subaru WRX Specs


Subaru produsert både sedan og stasjonsvogn versjoner av 2002 WRX, som var basert på den kompakte Impreza plattformen. Disse høy ytelse kjøretøy var med turbo og intercooler. Den 2002 modellen var den første WRX importert til USA-markedet. Kombinere utmerket ytelse med Subaru varemerke all wheel drive, wrx ble en umiddelbar salgssuksess.

Motor og girkasse

Motoren i WRX er en 2,0-liters firesylindret flat fire. Den bruker 16 ventiler og doble overliggende kamaksler. Den produserer 227 hestekrefter ved 6000 rpm og 217 ft.-lbs. dreiemoment ved 4000 rpm. Den WRX var tilgjengelig med både fem-trinns manuell eller firetrinns automatkasse.

Vekt og drivstofføkonomi

Den egenvekt av denne bilen er 3085 pounds, gir det en 13,6 pounds per hestekrefter forholdet. Gasstanken vil holde 15,9 gallons. Den WRX oppnår 19 miles per gallon i byen og 25 miles per gallon motorveien. Den kombinerte drivstofføkonomi kommer inn på 21 miles per gallon.

Hjuloppheng og drivverk

Som alle Subarus, har denne bilen all wheel drive. Selv om ikke så stor som en typisk SUV, har det rimelig lastekapasitet og gir utmerket veigrep under alle forhold. Den WRX bruker en foran og bak uavhengig fjæring med struts på alle fire hjul.

Bremser og sikkerhet

ABS bremser er standard. Både foran og bak bremser er plater. Den WRX leveres med en begrenset-slip differential og plassbesparende reservehjul. Front- og sidekollisjonsputer er standard.

Størrelse

Wrx er 173,4 inches lang og 56,7 inches høy. Bilen har plass til fem. Front benplass er 42,9 inches; benplass bak er 33 inches. Lastekapasiteten til sedan er 11 kubikkfot. I vogna lastekapasitet er 27,9 kubikkfot med setene opp og 61,5 kubikkfot med setene nede.

Egenskaper

Servo, elektriske vinduer og elektriske låser er standard. Foran vinduene har en-touch-kontroller på både fører- og passasjersiden. Cruise control er standard.

Opptreden

Impreza går fra null til 60 i ca 4,5 sekunder. En valgfri vanninnsprøytingssystem kan legges som øker hestekrefter til 300 når engasjert.